perjantai 20. heinäkuuta 2012

Virkattu jakku häihin

Aikaa on kulunut paljon ja vasta nyt jatkan blogia! Kaiken aikaa olen silti tehnyt erilaisia käsitöitä, aikaa vain koneella istumiseen ei ole tuntunut löytyvän.

Toukokuussa menin perheen kanssa sukulaistytön häihin Pohjois-Irlantiin. Vihkiseremonia oli suunniteltu pidettäväksi ulkona. Pitkään Irlannissa asuneena se hirvitti minua, kun tiesin, kuinka kylmä ilma saattoi olla. Siksi päätin tehdä tammikuussa Lontoon matkalla hankkimani mekon seuraksi kevyen mutta lämpimän jakun. Päädyin lankaan, joka oli 50% merinovillaa, toinen puoli kiiltävää akryyliä. Langan nimi on Katia Kiss ja ostin sen Piikkopirta-liikkeestä Turusta. Halusin tehdä jakun virkkaamalla palasista.

Hääpäivä sattuikin olemaan kaunis ja aurinkoinen! Pitsinen jakku ei silti ollut liian kuuma ja otin sen pois vasta vihkiseremonian jälkeen. Puvun kanssa käytin viime kesänä tyttäreni häihin tekemääni kaulakorua. Kukaan ei odottanut niin kuumaa aurinkoista päivää eikä siksi käyttänyt aurinkovoidetta. Seuraavana päivänä lähes kaikkien naisten kaulakorujen jälki näkyi palaneessa ihossa!


2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger