lauantai 19. maaliskuuta 2016

Onni on ... lisää lankaa! - Turun Kädentaitomessuilla


Messuilta piti lähteä kotiin, kun en enää jaksanut kantaa kaikkea! Suurin syy siihen oli 2 euron kirjaosasto. Samalla surullista nähdä hienojen kirjojen polkumyyntiä, mutta kun niitä nyt oli, ostin!


Käsityökirjoja itselle ja lastenkirjoja myöhemmiksi lahjoiksi. Keskellä olevaa jouluseimikirjaa en olisi ostanut normaalilla hinnalla. Mutta saa nähdä, voin vaikka innostua! Vaikkei jouluseimeen, niin jotain muita nukkeja. Kirjasta saa hyviä ideoita, miten pikkunukkeja kannattaa neuloa.

Yksi suunnitteluprojekti on kesken ja siihen tarvitsen koko ajan uusia kirkkaanvärisiä puuvilla- tai bambulankoja. Niitäkin löytyi! Samoin ihania karvaisia efektilankoja pitää aina olla saatavilla eri väreissä.


Alli-sukkalanka on usein mainittu Facebookin ryhmissä. Nyt sitä sattui eteen, joten ostin kokeiltavaksi. Sukkiin minusta liian paksua (puikot 3½-4), mutta moniin Janne-langasta tekemiini projekteihin se sopii. Varmaan sekaisin Jannen kanssa. Pari isoa kerää ihanaa ohutta Alize-lankaakin ostin. Sitä olen aiemmin käyttänyt paljon eri töissä.


Ompelukonekin pääsee käyttöön! Parin viikon päässä siintävälle lomareissulle haluan kummastakin kankaasta jonkinlaisen tunikan mukaan. Kotimaista trikoota.


Kaikkineen oikein kiva reissu. Mieli on iloinen, kun ihanan värisiä lankoja ja muuta kivaa on taas lisää!


2 kommenttia :

  1. Enpäs ookaan ite käynyt koskaan Turun kässämessuilla. Kyllä toi aina ihmettyttää kun uusi kirjoja myydän kirppishinnoin. Vaikuttaa hyviltä ostoksilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon pienemmät messut kuin Tampereella, mutta yhtä ja toista nähtävää silti :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger