tiistai 28. helmikuuta 2017

Kalevala CAL virkkausprojekti tulossa!

Jo useamman kuukauden ryhmä suomalaisia virkkaussuunnitelijoita on valmistellut Kalevala-aiheista CALia eli yhteisvirkkausprojektia. CAL = Crochet Along. Tähän asti se on pidetty salassa, mutta tänään Kalevalan päivänä tieto siitä julkaistiin. Itse CAL alkaa vasta myöhemmin vuoden aikana. Projektissa valmistetaan 24 palan peitto, jossa jokainen pala on erilainen ja saanut innoituksensa Kalevalasta. Lue projektista tarkemmin. Projektin alullepanijat ja vetäjät ovat Sari Åström ja Milla Elo.

kalevala-cal-yhteisvirkkausprojekti
Kalevala CAL:n logo ja ylläoleva kuva ovat Anne Vierimaan käsialaa

Olen itse suunnitellut projektiin kaksi erilaista ruutua. Mitään muuta emme vielä saa kertoa! Kaikkiin ruutuihin suunnittelija on tehnyt ohjeen, jonka testiryhmästä 2-3 on testannut. Testaus jatkuu parhaillaan. Vähitellen aloitetaan kaikkien ohjeitten kääntäminen englanniksi. Siten projekti leviää ympäri maailman. CALit ovat hyvin suosittuja.

Olen innoissani, että saan olla tässä mukana! Rakennan edelleen uutta englanninkielistä virkkaus- ja neuleblogiani, joten tulen julkaisemaan omat ruutuni myös siinä. Kaikki ohjeet julkaistaan ilmaiseksi.

Kirjoitan tätä Portugalin Algarvessa huonon yhteyden päässä, joten toivottavasti saan postauksen julkaistua... Tänä aamuna minut herätti suomalainen lehtimyyjä klo 7!! Kahden tunnin aikaero. Päätin siksi lähteä kävelylle rannalle jo aamusta. Kävelylenkin varrelta pari kuvaa.

beach-portugal


beach-algarve

climbing

10 kommenttia :

 1. Kuulostaa kivalta, mielenkiinnolla jään odottelemaan:)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen projekti! Missä päin Algarvea olet? Lomallako? Itse olen ollut siellä paljon Armacao de Pera-nimisessä kylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varsinaisesti lomalla, tai osittain sitäkin! Olen Albufeirassa, auto vuokrattu niin pääsee helposti kiertelemään.

   Poista
 3. Vau!!! Odotan innolla :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on kiva juttu. Roomasta tätä luen (huomenna kotiin) ja innolla lähdössä mukaan CAL:n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotan että CAL alkaisi! Rooma on yksi paikoista, jossa haluaisin joskus käydä! Nauti loopuajasta :)

   Poista
 5. Koska ensimmäiset julkaistaan ja mistä ne ensimmäiset löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkka aikataulu ei ole vielä selvillä. Viimeistään itsenäisyyspäivänä, mutta pyritään, että saadaan aloitettua aikaisemmin. Kaikki testaaminen ja englanniksi kääntäminen vie paljon aikaa. Tuo blogitekstissä oleva linkki tulee olemaan pääsivu, jonne tulee keskitetysti linkit eri suunnittelijoitten ohjeisiin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger