sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Knit 'n' Tag -neulegraffitit taas Turkuun

Knit 'n' Tag -tapahtuma toteutetaan toukokuussa nyt kolmatta kertaa. Aiemmat olivat vuosina 2013 ja 2015. Minulla on niistä paljon kuvia tunnisteella Knit'n'Tag. Molemmissa aiemmissa minulla oli sama kaksihaarainen puu Aboa Vetus -museon kohdalla. Nyt pyysin pienempää puuta. Tämänkertainen on 10. puu Tuomiokirkkosillasta laskettuna, edelleen Tuomiokirkon puolella jokea.

Olin eilen testaamassa, miten osittain tehty graffitini asettuu puuhun.


Hyvinhän se siihen sopii! Tämä peittomainen V-stitchillä tehty kappale tulee menemään kokonaan ympäri. Sen päälle teen vielä jotain yksiväristä, mutta en ole tarkkaan päättänyt, mitä. Valkoista, mustaa, hopeanväristä...? Kukkia, neliöitä, tupsuja?

Minulla on nyt tuleva viikko aikaa saada pohja valmiiksi. Sen jälkeen lähden taas Irlantiin ja palaan päivä ennen graffitien ripustamista. En halua ottaa noin isoa kappaletta matkalaukkuun painoa lisäämään!


Väriä tässäkin työssä riittää. En ole vielä päättänyt, mitä teen työlle kaksiviikkoisen puussaolon jälkeen. Mutta pala on ihan peiton kokoinen, joten varmaan siitä tulee jotain ennestäänkin värikkääseen kotiini. Sen verran korkealle aion ripustaa sen alaosan, etteivät jokirannassa kävelytettävät koirat likaa sitä!

2 kommenttia :

  1. Pitääpi käydä nykyisenä paikallisena kahtomassa. Enpä tästä tiennytkään, joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger