keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Uusia ohjevideoita

Vähän olen taas jäljessä siinä, että blogi olisi ajan tasalla YouTube-kanavani kanssa! Kanavalle olisi hyvä tehdä ainakin yksi uusi video viikossa, mutta oma tahtini on enemmänkin kerran kuukaudessa. Silti kanava kasvaa koko ajan, tilaajia on nyt yli 20 tuhatta ja 3 miljoonaa katsomiskertaa tuli juuri täyteen.

Ensimmäinen video: piilosilmukoilla ympyränä virkattujen töitten ideaa. Käytän lähes kaikkiin pannulappuihini tätä tekniikkaa, ja kätevä se on monessa muussakin.

 

Seuraavassa virkkasin Ikean fleece-huovista leikatusta kuteesta tyynyn. Kaksi huopaa tähän meni. Ihanan pehmeä, mutta painava.Vielä kolmas, pari päivää sitten julkaistu. Paksuja silmukoita, kiedottuja pylväsryhmiä. Sopii erityisesti vauvanpeittoihin ja huiveihin.Nämä tänään! Seuraava video onkin sitten jo oma ruutuni Kalevala CALissa! Projekti on lähtenyt käyntiin käsittämättömän laajana. Itse en ole virkannut vielä muita kuin omia palojani, se jää ensi vuoden puolelle. Mutta hienoa on ollut projektin Facebook-ryhmissä  seurata niitä lukemattomia kuvia ruuduista kaikissa mahdollisissa väriyhdistelmissä! Perjantaina julkaistaan 5. ruutu.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger