sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uusi vuosi ja Lintukoto-ruudun värikavalkaadi

Hyvää uutta vuotta 2018 Lintukoto-ruutu

Suunnittelin Kalevala-peittoon kaksi ruutua, Lintukoto ja Kalevalan meri. Nyt, kun aikaa on kulunut ja olen nähnyt kaikenlaisia väriyhdistelmiä, Lintukodosta on tullut lempiruutuni!

Uudenvuodentoivotuksen ympärillä on joitakin Lintukoto-ruutuja, joitten väreistä pidän paljon. Facebook-ryhmissä monet antoivat luvan käyttää kuviaan. Valitettavasti muutamaa kaikkein mieluisinta väriä ei saanut jakaa!

Nyt suunnittelen, että teen jonkin työn käyttäen pelkästään Lintukotoa siten, että jokainen ruutu on ihan erivärinen. Peittoa tuskin jaksan, mutta ehkä poncho. Saa nähdä! Se on yksi alkavan vuoden projekteista!

Tänä vuonna olen ollut vähemmän aktiivinen tässä blogissa, kun kaksi muuta blogiani ovat vieneet niin paljon aikaa. Tein molempiin paljon uusia ideoita ja ohjeita.  Knit & Crochet Blog ja Knit & Crochet Christmas.

Olen myös iloinen, että YouTube-kanavani on kasvanut huimasti, ihan kohta tulee täyteen 30 000 seuraajaa. Alkavana vuonna on tarkoitus saada aikaan vähintään kaksi uutta videota kuukaudessa. Posti toi juuri uuden mikrofonin, jota pääsen pian käyttämään!

Hienoa ja luovaa alkavaa vuotta sinulle!


2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger