keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Kässäfestareille!

On hienoa, että saatiin uudet käsityömessut! Kässäfestarit pidetään ensimmäisen kerran perjantaina ja lauantaina 10.-11.5.2019 Helsingissä Kaapelitehtaalla.

Olen innostunut festareista, koska siellä on luvassa paljon ohjelmaa. Liian usein käsityömessut keskittyvät vain myyntipuoleen. Tosin muitakin vastaavia alkaa olla, pari vuotta sitten Lahdessa oli paljon erilaista ohjelmaa. Nyt viimeksi en käynyt siellä.

Kässäfestareilla on monipuolisesti erilaista ohjelmaa ja työpajoja laidasta laitaan. Käsityön vaikutus aivoihin, tuohitöitä, ryijykisa, kestävyys käsityössä, kuvansiirtoa, virkkausta, tuunausta jne.

Myynti- ja esittelyosastoja on n. 60 ja niissäkin laaja kattaus erilaisia tuotteita ja ideoita.

kassafestarit-youtube-pinterest-kadentaidot

Noiden lisäksi omat puheenvuoroni! Minulla on molempina päivinä klo 14 puheenvuoro 1-lavalla. Aiheena on YouTuben ja Pinterestin käyttö kädentaidoissa.

Näkökulmani YouTube-osuudessa on oman kanavan luominen ja rakentaminen. Omalla virkkaus- ja neulekanavallani on nyt runsaat 70 000 tilaajaa ja 9,5 miljoonaa katselukertaa. En esityksessä keskity mitenkään virkkaamiseen vaan yleisesti kädentaitojen esittelyn mahdollisuuksiin YouTubessa. Miten kannattaa toimia, että kanava kasvaisi. Koska harva jaksaa sitä pitkään, jos ei ole katsojia.

Pinterest on Suomessa hyvin laajassa käytössä ideoitten kokoamiseen. Sen sijaan se on alikäytössä siinä, että käsityöbloggaajat, -yrittäjät, aktiiviharrastajat ja kaikenlaiset muut toimijat käyttäisivät sitä systemaattisesti siten, että heidän sisältönsä löytyy ja leviää. Annan siihen vinkkejä.

Pinterest-verkkokurssini suomeksi ilmestyy myös pian, vain kolme videota enää tekemättä!

Toivottavasti nähdään viikonloppuna Kaapelitehtaalla!


2 kommenttia :

  1. Hieno juttu. Olen myyjänä festareilla, niin en varmaan pääse sinua katsomaan. Mutta otan ainakin seurantaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, nähdään varmaan siellä jossain vaiheessa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger