lauantai 4. toukokuuta 2013

Virkkaamalla kiinnitetty matonkude


Eräässä käsitöitten Facebook-ryhmässä löysin maton, joka oli tehty virkkaamalla matonkuteet yhteen erillisellä langalla. En ollut aiemmin nähnyt tätä tekniikkaa. Hieno idea ja nopea toteuttaa. Listaan jo mielessäni, mitä kaikkea voin tällä tavalla tehdä vanhoista t-paidoista ja muista kuteiksi sopivista. Kesäkassiinkin tämä sopii valtavan hyvin, siitä saa vaikka kuinka värikkään vaihtelemalla sekä kuteen että kiinnitykseen käytettävän langan värejä.

Kun tarvitset säännöllisesti korkealaatuista lankaa, liity lankakerhoon!   Affiliate-linkkini lankakerhoon: korkealaatuista lankaa kerran kuukaudessa! Koodilla TUULA20 ensimmäisestä tilauksesta 20% alennusta.Tämä pala ja muutama muu jo tekemäni menevät kuitenkin Knit'n'Tag-neulegraffititapahtumaan Aurajoen rannalle. Tasan kaksi viikkoa aikaa saada työ valmiiksi! Edellisessä tekstissäni on kuva senhetkisestä vaiheesta, nyt se onneksi on jo paljon pitemmällä. En kuitenkaan ihan kaikkea paljasta etukäteen :)

Alla olevassa käytin kirjavaa lankaa.

 

Minulta kysyttiin tarkempaa selostusta, miten tämä aloitetaan. Tein siksi videopätkän, jossa aloitus näkyy. MUTTA video on tehty, kun olin paikassa, jossa sopivaa materiaalia ei juuri ollut! Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger