sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Knit 'n' Tag-työ etenee

Toukokuun Knit 'n Tag-neulegraffititapahtuman puuni suunnitelmat etenevät. Tässä vaiheessa valmiit graffitiosat ovat vielä erillisinä paloina. Kiitokset myös serkulleni, joka lahjoitti pikkukukkia! Niitä on lisääkin, kunhan keksin uusia käyttötapoja. Tämä on kivaa työtä! Ideana on vain käyttää paljon värejä, muuten en mitenkään suunnittele etukäteen sen kummemmin, teen vaan. Tarvitsen 2m x 2m-kokoisen kappaleen. Käyttämäni langat ovat niin paksuja, että työ etenee nopeasti.Jonkin verran olen ostanut uusia lankoja, mutta paljon käytän myös komeroista löytyvää materiaalia.


5 kommenttia :

 1. No väriä ainakin löytyy!!!
  Mulla kans eka "teos" valmiina työyhteisöpuuhun....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kovin, miltä jokiranta näyttää kaikkien erilaisten töitten koristamana :)

   Poista
 2. Kiinnostava blogi, mukavasti on menny vappuaamu lukiessa! Löysin hyödyllisiä ohjeita ja neuvoja. Mutta minulla on nyt ongelma ja kysyisin löytyisikö sinulta neuvoa siihen. Eli.. pojanpoikani pyysi minua virkkaamaan hänelle pallon ja aikaa oli viisi minuuttia:) Pyysin lisäaikaa ja nyt olen virkannut 15 kuusikulmiota, lisääkin voin virkata. Mutta miten ihmeessä ne saisin yhdistettyä pallon muotoon?! Ehkä kolot täyteen vapaavirkkauksella, mutta olisiko muuta konstia?? anttuuna@mail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit ideoita :) Minä olen virkannut joitakin 6-kulmaisia palloja eikä ne tarvitse ylimääräisiä palasia. Kun yhdistää ne siten, että tavallaan välistä jää yksi pala pois, niin siitä alkaa tulla pyörä. Esim. tällä sivulla on kaavio yhdistämisestä ja valokuvia http://www.crochetbug.com/how-to-make-an-african-flower-soccer-ball/assembling-the-african-flower-soccer-ball/, tosin noista tulee jo iso pallo, mutta siitä saa ideaa. Toivottavasti onnistuu!

   Poista
  2. Kiitos neuvosta, linkistäkin oli apua. Tein keskelle yhden viisikulmaisen ja näyttäis, että onnistuu. Ed.viestiini sen verran, että huomennahan se vappu on, mökillä ollessa menee päivät sekaisin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger