tiistai 19. maaliskuuta 2013

Knit 'n' Tag-tapahtuma toukokuussa

Toukokuussa Turussa järjestetään neulegraffititapahtuma, Knit 'n' Tag. Viime kesänä Helsingissä oli vastaava. Turussa Aurajoen rannan puita koristetaan graffiteilla. Ilmoittauduin tapahtumaan melkein heti, kun kuulin siitä ja sain tämän "oman" puun:


Puu on Aboa Vetus-museon kohdalla, kirjastoa vastapäätä. Se on yllättävän iso ympärysmitaltaan, 2 metriä. Puut peitetään 2 metrin korkeuteen, joten aika iso palanen neule-virkkausgraffitia pitää saada aikaiseksi. Olen nyt tehnyt muutaman 10 senttiä itselleni tyypillisellä sekatekniikalla ja voimakkailla väreillä. En ainakaan vielä laita työstä kuvia, eli paljasta salaisuutta etukäteen :) Mutta käytän paksuja lankoja tai moninkertaisia lankoja ja isoja koukkuja / puikkoja, siten työ etenee nopeammin. Suuri osa tekee graffiteja ryhmissä. Silloin se menisikin nopeammin. Mutta innostuin niin projektista kuultuani, etten jäänyt etsimään, löytyisikö ketään kaveriksi. Serkkuni lahjoittaa minulle virkattuja kukkia, joten kokonaan yksin en projektia lopulta tee!

Koetan jo kuvitella rannan puurivejä kaikenkirjavissa graffiteissaan! Ne jätetään paikalleen muutamaksi viikoksi, joten monet ehtivät nähdä ne. Jos neulegraffitit ovat sinulle vieras asia, tässä linkissä Googlen kuvahaun kuvia aiheesta (knit graffiti trees).
3 kommenttia :

 1. Mahtavaa!!! Hienoa, että saadaan tännekkin maankolkkaan oma taidegraffittitapahtuma!!!

  VastaaPoista
 2. http://hiluneuloo.blogspot.fi/p/knit-n-tag-turku.html

  Mä osallistun tän 4H:n yhteisen puun "kuorruttamiseen". Seuraavassa meidän kerho-ohjaajien palaverissa meinasin aloittaa työn ja laittaa sen joakisen käteen vuorollaan. Jokainen varmaan jonkun rivin osaa vääntää.

  VastaaPoista
 3. Hieno ranta saadaan varmaan yhdessä aikaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger