perjantai 6. syyskuuta 2013

Sekalaisia neuleita ja virkkausta

Kaikkia tehtyjä töitä ei tule tänne laitettua. Monet ovat liian "tavallisia"! Tässä listana viime aikoina tekemiäni.

Tämä vauvan villatakki lähti eilen Irlantiin sukulaistytön vauvalle. Äiti oli pyytänyt valkoista, kun ei tiennyt vauvan sukupuolta etukäteen. Sain sen valmiiksi toissapäivänä ja heti seuraavana yönä vauva syntyi!  Vauva on tyttö ja sai nimekseen Amelia. Nyt alan tehdä pinkkiä villatakkia, jossa on pitsiä ja röyhelöä!

Irlantiin lähtivät myös junasukat, mutta jäivät kuvaamatta!

TYKSissä kerätään lisää sytomyssyjä potilaille annettaviksi. Tein yhden ja olen aloittanut toista. Niitten keräyksestä saa tietoa os. http://wyay.blogspot.fi/p/sytomyssyja-tyksn-syopaosastoille.html . Myssy on pehmeää puuvillaa, koska niitten pitää olla pehmeitä. Sytostaattihoitoja saavan päänahka on arka.


Työpaikkani on vanha tehdasrakennus ja siellä ilmastointi ja lämmitys toimii eri lailla joka huoneessa! Siksi kannattaa aina olla mukana nopeasti päälle pantavaa tai riisuttavaa vaatetta. Teen nyt isoa huivia siihen tarkoitukseen, se on nopeampi pukea kuin villatakit. Lankana on ihanan tuntuinen, lämmin Drops lace, joka on alpakkaa ja silkkiä. Valitsin helpon mallivirkkauksen, joka samalla on kivan näköinen ja ilmava.


Palahuivini on edelleen Ravelryn testineulojien käsittelyssä. Hyviä vinkkejä olenkin saanut, pian julkaisen testatun ohjeen. Yksi testineulojista pyysi, että laskisin koot myös pienelle ja vähän isommalle lapselle. Se onkin hyvä idea, ei olisi tullut itse mieleen!
Kaksi freeform-työtäni valmistuvat vähitellen, teen aina silloin tällöin muitten välissä. Tässä toinen niistä. Siitä tulee jokin ponchomainen yläosa, en ole vielä päättänyt.


4 kommenttia :

 1. Kauniita neuleita sinulla!!!
  TYKSiin olen jo vienytkin äskettäin myssyjä ja nyt on meneillään malli, jonka idean sain messuilta..
  Laitan kuvaa fb-sivulle, kunhan valmistuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin kiva saada ideoita, hiukan hankala keksiä, minkälaisia tekee!

   Poista
 2. Kivaa, freeformia tulossa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger