keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Crazy wool -kurssilla 1


Olen mukana Turun työväenopistossa 4 illan kurssilla, jossa harjoitellaan crazy wool-tekniikkaa. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että mitä tahansa lankoja, kankaanpaloja, nauhoja ja huovutusvillaa yhdistetään joko ompelemalla tai huovuttamalla. Tekniikka on aivan ihana, voi vapaasti käyttää mielikuvitustaan ja tehdä niin runsasta ja värikästä kuin vain pystyy!

Tänään ommeltiin työ, jossa käytettiin pohjakangasta. Ensi kerralla tehdään ilman pohjakangasta siten, että valmistettaessa työn molemmilla puolilla on pois sulava tukikangas. Nyt tukikangas oli vain työn päällä. Työ on ommeltu vapaaompelutekniikalla.


Yllä olevassa kuvassa ensimmäinen työni valmiiksi ommeltuna. Seuraava vaihe on pestä työ, jolloin tukikangas häviää. Tässä tulos, työn koko n. 40 x 25 cm.


Oli aikaa tehdä vielä toinen, pienempi työ.Nyt sitten pitää päättää, miten käyttää näitä! Isommasta työstä ommeltu laukku olisi ihana.

2 kommenttia :

  1. Siis aivan mahtava tekniikka!!! Töissäsi on myös väriskaala tosi ihana!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä tekniikka sopii minulle tosi hyvin, ei rajoituksia ja voi olla vaikka miten paljon tavaraa ja värejä yhdessä työssä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger