tiistai 12. marraskuuta 2013

Virkattu pitsihuivi alpakka-silkkiä


Pitkään välityönä ollut huivini valmistui! Otan vielä lisää kuvia, kunhan se on kuivunut blokkauksesta. Tämä tulee käyttöön töissä, meillä kun lämpötilavaihtelut eri tilojen välillä ovat suuria. Lanka on pehmeä ja lämmin Drops Lace, joka on 70% alpakkaa, 30% silkkiä.Väri on tumma lila, tässä pinkin pyyhkeen päällä kuivumassa.Huivi on suorakaiteen muotoinen, koko 75 x 135 cm. Tässä kaavio kuvion virkkaamisesta:
Nyt voin aloittaa uuden työn, jota olen odottanut! Tilasin jokin aika sitten tätä aivan ihanaa lankaa, Drops Alpaca Silk. Se on harjattua ja pehmeää. Suunnittelen jonkinlaista tunikaa tai toppia. Jospa jaksaisin merkitä kunnolla muistiin, minkä teen ja julkaista sen ohjeenkin.

7 kommenttia :

 1. Onpas hieno huivi. Millä ohjeella olet tämän tehnyt ja paljonko lankaa meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankaa meni melkein 200 g. Ei ollut muuta ohjetta kuin tuo kuvio. Voisin piirtää sen kaavion ja lisätä blogiin, mutta tänään en ehdi :)

   Poista
  2. Tosi kiva, jos ehtisit. Olen pohtinut ja etsinyt tuollaista herkän yksinkertaista virkkausmallia lukemattomille huivilangoilleni ja tämä vaikuttaa juuri ihanalta.

   Poista
  3. Nyt kaavio lisätty! Pitäisi hankkia jokin ohjelma, jolla noita voi piirtää. Tein Photoshopilla, aivan liian hidasta! Minulla on kyllä Illustratorkin, mutta olen käyttänyt sitä melko vähän, Photoshop taipuu helpommin. Mutta noita varsinaisia kyllä ohjelmia on, en vaan ole vielä saanut aikaiseksi ottaa selvää!

   Poista
 2. ihanan värinen ja varmaan suloisen pehmeä!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger