perjantai 16. toukokuuta 2014

Neulegraffiteja - tule mukaan!

Olet saattanut nähdä ABC-ketjun neuleita sisältävän TV-mainoksen www.youtube.com/watch?v=BVzlhTRTCe8 . Nyt ABC:llä on tulossa uusi tempaus, joka myös sisältää neuleita. Uusi Teivon asema Tampereen vieressä Ylöjärvellä koristellaan alkusyksystä neulegraffiteilla. Tempaukseen sisältyy myös kampanja, jossa kerätään pipoja TAYS:in keskolan vauvoille. Kuulin suunnitelmista Facebookin käsityöblogiryhmässä. Neulegraffitit ovat minusta innostava tapa osoittaa luovuutta ja samalla tuoda käsityöharrastusta näkyville.

Tänään aloittelin jo ensimmäistä omaa graffitiani.

SOK:n Pirkanmaan toimiston viestintä järjestelee tempausta, mutta heillä ei ole käsityöosaamista. Mietin hiukan, lähdenkö projektiin laajemmin mukaan, kun kuitenkin asun Turussa. Mutta innostus aiheeseen voitti! Lupasin viime viikolla mennä keskustelemaan ideoista. Samalla kuvasin ABC-asemaa jokapuolelta etsien kohteita, jonne graffiteja voi kiinnittää. Niitä riitti!


Sisäänkäynnin edustan isot pylväät ovat helppo  kohde ideoida vaikka minkälaisia graffiteja.

Eilen loin tapahtuman suunnittelua varten suljetun Facebook-ryhmän, johon kuka tahansa kiinnostunut voi liittyä. Suljettu se on siksi, että avoin ryhmä rajoittaa paljon, mitä ihmiset haluavat ryhmässä keskustella, kysellä ja ideoida, kun kaikki näkyy kavereille. Liity ryhmään, os. www.facebook.com/groups/neulegraffiti.teivo Vapaaehtoisia tarvitaan paljon!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger