sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kntting & Stitching show taas Lontoossa

Viime vuonna vietin inspiroivia päiviä Lontoon Alexandra Palacen Knitting & Stitching Show'ssa.  Tänä vuonna olen taas menossa ja odotan jo kovin. Ei ollut edes tarkoitus mennä, mutta asiat kääntyivät siten!


Nuorin tyttäreni on Indonesiassa Balilla syyslukukauden ajan yliopistossa vaihto-opiskelijana. Olin suunnitellut ehkä meneväni tapaamaan häntä siellä. Lopulta luovuin suunnitelmasta, koska olisin voinut liian lyhyeksi aikaa. Yasmin muuten bloggaa Balilta. Mielenkiintoinen kokemus, vaikka hänellä on takana reppumatkailua Thaimaassa. http://balieffect.blogspot.fi

Balin sijasta siis menenkin lähelle, Lontooseen! En ole vielä ehtinyt käydä messuohjelmaa tarkemmin läpi, www.theknittingandstitchingshow.com/london . Viime vuosi oli ensimmäinen kerta messuilla ja käytännön asioihin meni aikaa. Nyt tiedän, miten päästä paikalle ja minkälainen rakennus on ja voin enemmän keskittyä ohjelmaan. Mahdollisimman paljon nytkin haluan osallistua luennoille ja erilaisiin esittelyihin. Tänäkään vuonna ei ole tarkoitus niinkään ostaa vaan etsiä uusia ideoita ja tekniikoitakin. Valinnanvaraa on paljon, kaikkea ei ehdi.

Ryanair lopettaa ainakin talvikaudelle lennot Tampereelta :( Suuri menetys! Nämä lennot sain sieltä 67 € meno-paluu. Hotellit olen alustavasti varannut, mutta kärkyn vielä parempia hintoja. Samoin varasin jo lentokenttäkuljetukset Easybusista, jota aiemminkin olen käyttänyt. Olen perillä vain kolme kokonaista päivää, joista kaksi messuilla. Yhteen ahdan sitten shoppailua ja muuta. Tosin jo ensimmäisenä iltana suuntaan Oxford Streetin Primarkiin vaateostoksille! Joka kerta Lontoossa käydessäni haluan suosikkipaikkojeni lisäksi tutustua johonkin uuteen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger