keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Knitting & Stitching Show Lontoossa 2Messuilta jäi eniten mieleen se, että jo ensimmäisen päivän jälkeen mieli oli täynnä kaikesta kauniista, mitä olin nähnyt.

Kiva, että nuoria oli mukana paljon.


Menomatkan tietenkin neuloin koneessa koko ajan. Yhden lapsen sukan saa helposti tehtyä Tampere-Lontoo -välillä. Ihanat 13 sentin puikot on käteviä.

Puikkojen kärjissä kaukana alhaalla Ruotsinlaiva!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tekniikkaesittelyjä oli paljon, tunnin välein 5 eri lavalla.


Iäkäs tekstiilitaiteilija Diane Bates oli persoonallisuus.


Huovutusta Fairy-pullolla ja kuplamuovilla.


French knitting-kapulalla tehtyjä helmiä.Fashion Capital. Vaatesuunnittelijat voivat heidän kauttaan kaavoittaa ja teettää tuotteitaan.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Arne ja Carlos lankaosastolla. Minulla oli nyt vain puhelin mukana, järkkärin jätin kotiin. Mikään miesten kuvista ei ollut terävä, mutta tässä paras niistä.


Jämälangat voisi yhdistää maxilangaksi!
Koko ajan avoinna ollut neulonta- ja virkkausohjauksen alue palmuaulassa. Menin tekemään pari minikokoista viirinpalaa ohjeen mukaan. Minusta ohjeessa oli virhe, se toimi vain, jos teki lisäykset neulomalla saman silmukan kahteen kertaan.
Piakkoin ainakin 2 postausta lisää tästä aiheesta, kuvia riittää!

7 kommenttia :

 1. Ihanan oloiset messut! Olen aina luullut, ettei lennoille saa ottaa sukkapuikkoja turvallisuussyistä! Nyt opin jotain uutta :). Olen sitten vain tehnyt ristipistoja kanavaneulalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noille messuille tosiaan kannattaa mennä. Metallipuikkoja ei useimmiten saa, bambuisilla, puisilla ja muovisilla ei ole ongelmia.

   Poista
 2. odotan innolla niitä seuraavia postauksia. Mukava tietää mitä muualla tapahtuu

  VastaaPoista
 3. Oliko noi kuviolliset värikkäät puikkoja? Miksi muuten ei Suomessa myydä värikkäitä puikkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on niitä kauheen paksuja puikkoja. En tosiaan ole Suomessa nähnyt, mutta jossain nettikaupoissa saattaa kyllä olla.

   Poista
 4. Samoilla messuilla minäkin jo toista kertaa. Paljon oli taas kerran kaikenlaista ihanaa, katsottavaa sekä ostettavaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger