sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Knitting & Stitching Show Lontoossa 1

Palasin eilen Lontoon reissulta. Vietin kaksi päivää Knitting & Stitching Show'ssa. Kun paikka oli tuttu viime vuodelta, käytännön asioitten etsimiseen meni vähemmän aikaa. Tiesin, miten liikkua. Viime vuoden postaukset messuilta. Teen postauksia vähitellen, kuvia riittää :)

 

Näyttelyt

Messujen parasta antia minulle olivat näyttelyt. Niitä oli ihan vaan innostavaa katsoa ja toisaalta niistä sai myös itselle ideoita. Osaa ei saanut kuvata.

Seinätekstiili neulottu sähköjohdon kuorista (Margaret Johnston, Uusi Seelanti)

Seinätekstiili neulottu sähköjohdon kuorista

NFWI Kingston  fashion knitwear project

NFWI Kingston  fashion knitwear project

NFWI Kingston  fashion knitwear project

Fiberlands-seinäpaneelit

Fiberlands-seinäpaneelit

Joulupallo-workshop

Messuilla on suuri valikoima 1-3 tunnin workshopeja laajasti erilaisista aiheista ja eritasoisille osaajille. Päätin osallistua yhteen. Siinä aloitettiin virkata kuviollista joulupalloa. Valmiit opettajan mukanaan tuomia. Tunnissa ei päässyt kuin alkuun. Materiaalit sai mukaan. Jännitti, heitettäisiinkö metallinen kädensijallinen virkkuukoukku lentokentän turvatarkastuksessa pois, mutta ihme kyllä siihen ei kiinnitetty huomiota!Osallistujien taidot olivat melko vaihtelevat, mutta jokainen taisi päästä kuvion alkuun.

- - - - - - - - - -

Rakastan Lontoota. Jopa metroa, tunnen tungoksessa oloni kotoisaksi!Jatkan lisää eri päivänä.

2 kommenttia :

  1. Voi että ,olet ollut siellä taas! Kiitos kun saan kanssasi kuvien välityksellä vähäsen sinne matkailla. Viimevuotiset kuvatkin olen käynyt katsomassa moneen kertaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että niistä on ollut iloa! Huomenna koetan jatkaa postauksia tämänvuotisista messuista.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger