torstai 25. helmikuuta 2016

Lisäväriä sisutukseen


Kotini on melko värikäs, mutta ei tarpeeksi. Keittiössä oli kaksi valkoista seinää! Ne eivät olleet oma valintani, vaan yläkerran vesivahingon jälkeen ne maalattiin valkoisiksi. Tähän asti en ollut viitsinyt tehdä seinille mitään. Yhtäkkiä päätin, että seinästä piti tulla voimakkaan sininen. Näin tylsä se oli:


Mutta valkoinen peittyy nopeasti!


Maalaus valmis.


Aikaisemmin en ole koskaan pitänyt perhevalokuvia seinällä. Nyt päätin samanaikaisesti luoda niistä kokonaisen gallerian.


Jokainen valokuvakehys on erilainen.


Joka kerta ohi kulkiessani ihailen uutta seinää :)


14 kommenttia :

 1. Ooh, ihana itämainen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Kivasti antaa uutta potkua!
  Minä olen myös kyllästynyt meidän valkoisiin seiniin makkarissa ja olkkarissa ja kun saan aikaiseksi niin pistän vähän väriä pintaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on siitä kiva että käy aika nopeasti, mutta saa aikaan ison muutoksen ja jos ei pidäkään, voi aina maalata uudelleen erilaiseksi!

   Poista
 3. Oi mikä ihana sininen seinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se minulle tuo uutta iloa kotona koko ajan!

   Poista
 4. Minä niin ihailen sun värienkäyttöä, ja rohkeutta! Itse aina mietin ja pohdin ja useimmiten jää mietiskelyn asteella maalaamiset/tapetoinnit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tehdä kuten minä tällä kerralla: päätin aamulla, että tarvitsen lisää väriä, menin suoraan töistä ostamaan maalin ja seuraavana aamuna maalasin :)

   Poista
 5. Ihana seinä ja ihanaa rohkeutta! Mä odotan jo malttamattomana että pääsisin muuttaan ja pistään punaista peliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudessa kodissa varsinkin on ihana suunnitella värejä!

   Poista
 6. Nyt taitaa joku sisustuskärpänen pörrätä. Minäkin olen aloittanut maalaamisen keittiössä. Tulee vanhan villin ruudullisen vinyylitapetin päälle kaakon väristä. Tänään saatu pohjat naulanreiät kitattua, hiottua ja pohjamaalattua tartuntapohjalla. Huomenna toivottavasti pääsen jo väriä sivelemään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kevään tulo tekee sen :) Toisinaan tosiaan on paljon esitöitä. Minulla oli helppo tilanne kun yläkerran vesivahingon korjaajat tekivät kaikki esityöt ja maalasivat siistiksi valkoiseksi, ei tarvinnut kuin suoraan maalata päälle! Toivottavasti pääset jo maalaamaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger