maanantai 9. toukokuuta 2016

Kärjestä aloitettu sukka sukkapuikoilla

Toisinaan on hyvä ottaa uudelleen aiempia postauksia! Sukan aloittaminen kärjestä on kätevää. Sitä tunnutaan tehtävän eniten Magic loopilla käyttäen pitkää pyöröpuikkoa. En kuitenkaan varmaan ole ainoa, joka ei pidä pyöröpuikoista. Tai paremminkin voisi sanoa positiivisesti - rakastan sukkapuikkoja niin paljon, etten halua käyttää pyöröpuikkoja!

Olen sukkapuikoissa pääosin siirtynyt käyttämään lyhyitä 13 tai 15 cm:n pituisia. Eniten pidän puisista, bambuiset ovat kivoja ja samoin akryylimuoviset. Minulla on muutamat hiilikuituiset. Vaikka niillä saan tasaisinta jälkeä, ne tuntuvat jäävän käyttämättä, kun en pidä niin kovista puikoista. Metallisia en ole käyttänyt moneen vuoteen, ne ovat vähitellen loppumassa kaapeista, kun olen käyttänyt mm. liimatikkuina, maalin sekoittamineen ja kukkatikkuina.


Tässä viittaan aiempaan ohjeeseeni, jossa on sekä tekstiselostusta että lähikuvia työskentelystä. Siinä teen aloituksen kieputtamalla langan kahden puikon ympärille. Yhtä hyvin toimii, kun virkkaa aloitusketjun ja ottaa siitä molemmilta puolilta silmukat. Kärjestä aloitetun sukan ohje.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger