maanantai 15. toukokuuta 2017

Turun Knit 'n' Tag -graffitien ripustuspäivä

Tällä kertaa saimme ripustaa Knit 'n' Tag -tapahtuman neulegraffitit Turun jokirannan puihin kauniilla ilmalla! Kaksi vuotta sittenhän oli jäätävän kylmä tuuli.

Jos olet Turun tienoilla, käyhän tutustumassa! 56 puuta Tuomiokirkkosillalta lähtien keskustaan päin molemmin puolin jokea on koristeltu. Graffitit ovat puissa 29.5. asti.

Tälläkin kerralla minulla oli perhettä mukana auttamassa. Viettävässä jokirannassa olisi yksin vaikea saada mitään kovin korkealle puuhun. Tämänkertainen työni oli pääosin yksi iso kappale, johon olin kiinnittänyt ripustusnauhoja. Ripustus sujui siksi nopeasti. Jälkikäteen ompelin työhön joitakin irtokukkia. Kiinnitin niihin siiman ompelua varten jo kotona.Nimesin työni "Moninaisuus - Diversity". Töitten teema tänä vuonna oli Minun Suomeni. Minulle oli heti alusta selvää, että olisi kaksi asiaa, joita välttäisin: sininen ja valkoinen! Minulle Suomi on toinen kotimaani, viime vuosina valtavasti muuttunut, kasvanut ja laajentunut. Ihan eri paikka kuin 60-70-lukujen Suomi kouluaikoinani, maatalousvaltainen, yksikulttuurinen. Suomi on osa Eurooppaa ja maailmaa ja kaikki ideat tulevat ja menevät somen kautta nykyisin reaaliaikaisesti. Siksi oli helppo valita kaikenkirjavat värit kuvaamaan nykyisyyttä. Tai sitä, miten minä nykyisin näen Suomen.

Oma puu tuli valmiiksi nopeasti. Tässä sekalaisia valokuvia eri puitten rakentamisesta. Myöhemmin otan tarkempia kuvia ja teen videon.
Pinterest-kuva jaettavaksi::Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger