torstai 9. marraskuuta 2017

Simply Crochet -lehden suunnittelijahaaste

Virkattu teepannunlämmitin


Heinäkuussa keskityin moniin joulukäsitöihin! Yksi niistä oli jouluaiheinen teekannunlämmitin. Minua oli pyydetty ottamaan osaa englantilaisen Simply Crochet -lehden suunnittelijahaasteeseen. Joka lehdessä on haaste, jossa kaksi suunnittelijaa saavat saman tehtävän ja samat langat. Julkaisuun asti en tiennyt, kuka toinen suunnittelija oli. Hän on Claire Guy Irlannista.

Simply Crochet designer challenge
Kuva Simply Crochet

Haasteen ideana on äänestää, kummasta pitää enemmän. Nyt Clairen myssymäinen päällinen on selvässä johdossa! Äänestysaika jatkuu Simply Crochet'n Instagrammissa 15.11. asti, joten käypä äänestämässä! @simplycrochetmag Suunnittelijoille ei ole tiedossa palkintoa, mutta äänestäneiden kesken arvotaan työn langat.

Lankaa oli neljää väriä ja kaikkia oli käytettävä. Tein neljä erilaista suunnitelmaa, ja lehdessä valittiin niistä yksi. Kiinnitin huomiota siihen, että he valitsivat teknisesti helpoimmin toteutettavan. Valmis työ ja sen ohje täytyi olla toimituksessa Bristolissa elokuun puoliväliin mennessä.

Lanka on 100% akryyliä, jota en normalisti käytä ollenkaan. Hiukan kesti tottua virkkaamaan siitä!

Valitussa versiossa on kummallakin puolella tasku, jonne voi laittaa pienen yllätyksen. Tasku suljetaan nauhoilla siten, että se näyttää lahjapaketilta. Idea tuli mieleeni ajalta, jolloin tyttäreni olivat pieniä. Minulla oli aina taskukalenteri, josta joka aamu löytyi pieni yllätys kullekin.

Virkattu teepannunlämmitin


Minulle oli vaikeaa, etten voinut missään kertoa, mitä tarkalleen olin tekemässä, kun useimmiten julkaisen saman tien, mitä olen tehnyt! Nyt oli yhtä aikaa monta salassa pidettävää työtä, kun Kalevala CAL-ruudutkin täytyi pitää syksyyn asti salassa.

Rusetti

Ohje on Simply Crochet -lehdessä. Se ilmestyi tänään, ja tulee Suomeen myyntiin piakkoin. Ainakin osa Citymarketeista myy sitä ja isompien kirjakauppojen lehtiosastot. Olen ensi viikolla menossa Irlantiin, joten näen painetun version vasta siellä. Tässä juttu suunnittelijahaasteesta lehden blogissa.

Tässä vielä äänestysosoite. @simplycrochetmag

Talven mittaan Simply Crochet'ssa julkaistaan vielä kaksi muuta työtäni. Yksi on jo heillä valmiina ja varmaan kuvattunakin, toinen keskeneräisenä tuossa sohvalla. Eli lisää salassa pidettävää!

------

Viime viikonlopun olin Lahdessa Kätevä & Tekevä -messuilla, sieltä on vielä postaus tekemättä, mutta tulossa ihan pian!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger