torstai 8. elokuuta 2019

Tubeconiin!

Keväällä sain yhtäkkisen päähänpiston hakea mukaan Tubeconiin tubettajana! Tiesin kyllä, että siellä on pääasiassa teinejä ja parikymppisiä. Aikuistubettaja terminäkin tarkoittaa 25 vuotta täyttänyttä! Eli nuorempi kuin nuorin lapsistani...

Mutta halusin tuoda esille sitä, että YouTuben käyttö ei ole rajattu ikään. Minut kutsuttiin mukaan! Tubecon 2019 on Helsingin Messukeskuksessa 16.-17.8. Kumpanakin päivänä ohjelmaa on loputtomasti. Minua haastatellaan lavalla lauantaina iltapäivällä. Neuletyö pyydettiin ottamaan mukaan!

Tuula Kyrölä Tubecon 2019

Oma YouTube-kanavani Crochet and Knitting with Tuula Maaria kasvaa tasaisesti. Seuraajia on nyt pian 75 000 ja pari viikkoa sitten täyttyi 10 miljoonaa katsomiskertaa.

Mikä Tubecon?


Jos Tubecon on sinulle vieras, tässä lyhyt selostus: Tubecon on järjestetty vuodesta 2015 ja se on kasvanut joka vuosi. Sen idea on tuoda tubettajat ja heidän seuraajansa yhteen. Tapahtumassa myös jaetaan palkintoja tubettamisen eri osa-alueelta. Tapahtumassa on laajasti erilaista ohjelmaa peleistä ja keskustelupaneeleista lavashow'hun. Lippuja myydään 17 000 kpl.

tubecon2019


Osallistujainfossa korostettiin, että liput kannattaa hankkia etukäteen Tubecon-sivuilta. Viime vuonna ovelta myydyt liput loppuivat.

Uteliaana menen paikalle lauantaina, jolloin oma osuuteni on. Käyn nyt vielä ennen tapahtumaan ohjelmaa läpi, että osaan päättää, mitä haluan nähdä.

Ehkä tavataan Tubeconissa!

4 kommenttia :

 1. Vau, tubettaminen tosiaan kuuluu kaikille. Tosi hieno juttu että pääsit mukaan, hurjia lukuja nuo seuraajamääräsi. Ja tietenkin toivon että Tubeconin myötä kasvu jatkuu vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se innostaa jatkamaan, kun näkee, että sisältö tulee tarpeeseen!

   Poista
 2. Sulla on tosi hyviä videoita, niin ymmärrän hyvin, että ne keräävät paljon katselijoita. Isot onnittelut Tubeconiin pääsystä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger