sunnuntai 5. elokuuta 2012

Materiaalia kirppikseltä ja sukkakilpailu

Loppuviikosta Turun SPR:n Kontti-kirppiksellä oli tarjous, että kassillisen mitä tahansa pukeutumiseen liittyvää sai 5 €:lla. Ostin mm. yli 20 pienikuvioista solmiota, joista teen jotain - ehkä pystyraitaisen laukun. Rakastan solmioitten kuviointeja!

Solmioita tilkkutöitä varten


Suuri Käsityö-lehdellä ja Novitalla on sukkakilpailu. Pitää suunnitella ja valmistaa kirjoneulesukat. Kilpailuaihe on valittu niin, että ihmiset saadaan ostamaan paljon lankaa, koska kerät ovat 150 g ja kirjoneuleisiin tarvitaan monta väriä! Viime vuosiin asti Novitan lankoja ostettiin varmaan enemmän kuin mitään muuta, mutta vähitellen monet muut ovat tulleet suositummiksi, kun niitä saa sekä kaupoista että netistä. Lankamaailmakin avasi juuri Turkuun liikeen. En ole vielä käynyt siellä, se on ollut vasta muutaman päivän auki. MUTTA tästä huolimatta otan osaa sukkakilpailuun. Koska aikaa on vielä yli kaksi viikkoa, en laita keskeneräisten sukkien kuvaa vielä näkyville :) Mutta päätin tehdä kärjestä neulotut sukat ja käytän 7 väriä.

Suuri Käsityö-lehdellä on myös huivikilpailu. Huiveja on vielä kivampi tehdä kuin sukkia, joten varmaan osallistun siihenkin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger