keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Muistoja joulukoristeissa

Tänään sain uuden (kesto)joulukuuseni koristeltua! Tuntuu jo kovin jouluiselta! Apuna koristelussa oli 4-vuotias lapsenlapseni Alessia.


Kuusessa on paljon koristeita, joihin kuuluu tärkeitä muistoja. Tänä vuonna on myös "uusia vanhoja" koristeita, koska vuoden aikana äitini asunto tyhjennettiin ja jaoimme vanhat koristeet sisarusten kesken.

Tämän muistan ensimmäisistä jouluista pienenä lapsena.

Joko minä tai joku sisaruksistani on punonut sydämen 60-luvun loppupuolella.

Myöhäisempää - omien lasteni pikkulapsiajalta 80-luvun lopulla. Rakastan joulukankaita!

Erilaisia muistoja tämäkin. 80-90-lukujen vaihteen toimin käsityöläisenä Irlannissa. Tässä joitakin esimerkkejä koristeista, joita tein myyntiin. Oikeanpuoleiseen kuuluu ikäväkin muisto: vastaavia oli eräänä jouluna myynnissä Dundonald Old Mill-lahjatavaramyymälä-kahvilassa (ihana paikka edelleen!). Yksi niistä varastettiin. Se oli ensimmäinen kerta, kun minulle kävi niin ja muistan miettineeni, miltä tuntuu ihmisestä, joka joko antaa lahjaksi varastetun koristeen tai katselee sitä omassa kodissaan!

Mutta kokonaisuutena joulukoristeitten valmistus myyntiin ja myyntitapahtumat eri puolella Pohjois-Irlantia ovat jääneet mieleen hienona aikana. Minulla on kuviakin jossain, mutta enpä tänään löytänyt!

Hyvää joulunodotusta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger