torstai 19. joulukuuta 2013

Sekalaisia joululahjoja

Joululahjoiksi tulee tehtyä, mitä toivotaan. Joskus se voi olla vähän tylsääkin! Toisaalta, on ihana, kun on helppoja töitä, joita tehdessä voi kunnolla keskittyä tv:n katseluun.

Hot socks-langasta sukat

Turkoosista varresta on tulossa polvisukka. Valepalmikkokuviota on mukava ja nopea neuloa! Ei apupuikkkoa. Löysin palmikon toisesta blogista, jossa sitä on käytetty mm. pipossa. Kuvion ohjekaavio löytyy Ullaneuleelta tämän sivun alalaidasta. Alla lähikuva:

Lähikuva valepalmikosta

Sukatkin olisi kiva saada jouluaatoksi valmiiksi! Mutta jos ei, laitan yhden sukan pakettiin ja lupauksen tehdä toinen pian valmiiksi! Niin on käynyt monena vuonna, joskus paketissa on ollut pelkkä lanka ja selotus, mitä siitä on tarkotitus tehdä :)

Toinen keskeneräinen työ on ontoilla 10 puikoilla neulottava huivi. Mukana on yksi paksumpi lanka ja toinen, jossa on metallihileitä mukana.

Joustinneuleinen paksu ympyrähuivi

Kaikki nämä lahjat ovat tyttärilleni. Enemmän oli suunnitteilla, kuten koukuttuja lapasia, mutta aloitin liian myöhään. Mutta onhan aikaa joulun jälkeenkin!

Edit. En viitsi tehdä uutta postausta valmistuneelle sukalle ja huiville:


Hiukan jäi yhdestä 50 gramman kerästä, eli riittoisaa lankaa!

Alunperin oli tarkoitus tehdä tavallinen huivi, mutta näin paksu ei pysyisi paikallaan. Ja siksi lisäsin napit, että hiukset ei mene sekaisin, kun laittaa sen paikalleen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger