lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lomailua ja ideoita Pohjois-Irlannissa

Ensimmäistä kertaa teen blogijulkaisua tabletilla, ilman järjestelmäkameraa ja Photoshoppia. Mitenkähän tästä selviää...

Belfast

Belfast on minulle toinen kotikaupunki. 6 vuoden asuminen täällä ja säännölliset matkat takaisin pitävät tuttuuden tunnetta yllä. Tärkeitä ihmisiä on paljon. Parasta minulle täällä on elää tavallista arkea ruokaostoksineen! Ex-miehelläni on kaikki nämä vuodet ollut täällä asunto, jota minäkin saan käyttää. Asunto on suomalaisittain erikoinen: 4-kerroksisessa pienkerrostalossa kaikki asunnot ovat sisältä kaksikerroksisia. Alakerrassa olohuone ja keittiö, ylhäällä kaksi makuuhuonetta ja kylppäri.

Kuva olohuoneen ikkunasta:

Belfastissa rakastan sitä, että vuoret näkyvät kaikkialle.

Eilen kävin lounaalla ihanassa paikassa. Se on vanhaan kyläpostiin tehty kahvila-ravintola- lahjatavaraliike. www.oldpostofficelisbane.co.uk Vauvanpeitto

Matkatyönä minulla on uusi vauvanpeitto toukokuussa syntyneelle tyttärenpojalleni. Tästä tulee hiukan paksumpi syksyä ja talvea ajatellen. Löysin kuvahaulla mieleiseni kuvion, josta näki hyvin, miten se oli tehty. Sitä nyt käytän.


Huh, tabletilla (Samsung Galaxy Tab 3) bloggaaminen vaatii toistaiseksi paljon energiaa. Huomattavasti jouduin korjailemaan myös koodin puolella. Joten muut kuvat ja mielessä olevat asiat jäävät seuraaville päiville!3 kommenttia :

  1. Oih, miten sulonen kauppa!
    Jotenkin tuo katukuva (toinen kuva) on omalla tavallaan ihana...

    VastaaPoista
  2. Maisema- ja katukuvia olisi vaikka kuinka paljon, mutta koetan rajoittaa niitä :) Vauvanpeitto etenee!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger