sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sekalaista Lontoon käsityömessuiltaLontoo-postaukset jatkuvat vielä! Kannattaa muuten käydä katsomassa myös tekstejä samasta aiheesta KristiinanSilmukat-blogissa. Siellä esitelty aihetta laajasti, ja jokainenhan kiinnittää huomiota erilaisiin asioihin. Omat aiemmat postaukseni Lontoon Knitting & Stitching Show'sta.
Messujen pitopaikka Alexandra Palace takana mäellä. Kuva otettu bussista.

Villaa ja huovutettuja töitä oli paljon:

 Ihana huovutettu nukketalo


Siitä on aikaa, kun olen viimeksi kehrännyt, mutta mieli tekisi!

Sekalaista ihanaa:
Rakastan kauniita peittoja:Worshopien ja demojen lista oli hurjan pitkä ja usein oli useampi mielenkiintoinen yhtä aikaa. Siitä syystä messuilla saisi menemään kauemminkin kuin ne kaksi päivää, jotka vietin siellä.

Lautanauhojen tekoa.


Nopea tapa kiinnittää tilkkupalat ja vanu samalla kertaa. Muistan tehneeni tällä tekniikalla vauvalle peiton vuosia sitten.Kokeilin jättipuikkoja. Liian rankkaa hartioille!


Log cabin-tilkkutyötä pikatekniikalla, jossa ei tarvitse olla liian tarkka - sopii minulle :)


Paikassa ei ollut läheskään tarpeeksi istuimia, joten kaikenikäiset istuivat lattioilla!

Joskus saa kivoja kuvia, kun kamerassa jää väärä valotus päälle... Kuva Alexandra Palacen pihalta Lontoon keskustan suuntaan.


4 kommenttia :

 1. Mä niin tahdon tonne! Mut ehkä pitäis saada aikaan käydä Suomessa käsityömessuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikonloppuna on Tampereen messut, aloita sieltä :) Olen menossa myös. Mutta Lontoon messut on paljon monipuolisemmat, kun niissä on niin paljon valinnanvaraa ohjelmassa, ei vain näyttelyosastoissa.

   Poista
 2. Voi apua, en ollut tiennyt tällaisesta tapahtumasta mitään. Nyt tiedän milloin teen seuraavan Lontoon matkani! Näyttää todella inspiroivalta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger