perjantai 28. marraskuuta 2014

Valotalo valmistui!


Nyt talo on saanut valonsa ja kaikki osaset ovat koossa! Aiemmin viikolla esittelin talon rakentamista.

Myöhemmin lisätty: Video: https://youtu.be/UU2H3Ieoem4 

Tässä virkattu talo ilman valoja.


Katto on ommeltu yhteen harjalta, mutta sen jälkeen olen vain asettanut katon seinien päälle. Se auttaa valojen asettelussa.


Kiinnitin seinät toisiinsa ompelemalla siten, että pistot näkyvät enemmän talon sisä- kuin ulkopuolella. Kuva sisäpuolelta:

Kokonaisuutena talo onnistui hyvin, vaikka yhtä jos toista pientä haluan muuttaa, kun teen seuraavan!Tämän kovetin ensin sokerilla, mutta se on näin isoissa paloissa hidas kuivumaan eikä tarpeeksi kova. Onnistui paremmin, kun kovetin valkoisen liiman ja veden seoksella, puolet kumpaakin.  Lanka puuvilla Novita Kotiväki, koukku no 2.

EDIT: Pitsikuvion kaaviota on kyselty, se on tässä:
10 kommenttia :

 1. Kyllä se onkin upea kun valot loistaa sisällä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis talo! On siinä ollut väkertäminen :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis! Ja hieno idea.

  VastaaPoista
 4. Hieno toteutus, tunnelmallinen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana :) käy koristeena ympärivuoden.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Hyvä ajatus tosiaan, että käy ympäri vuoden, ei pelkästään jouluna! Yhdessä keskustelussa tuli esille idea, että vastaavia taloja pieninä voisi myös tehdä kuusenkoristeeksi.

  VastaaPoista
 7. Valotalosi on upea, ja toimikin inspiraationa omaan versiooni, jonka tein anopille joululahjaksi. Kirjoitin omastani blogiini ja linkkasin sinne tämän sinun julkaisusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin tekstin blogistasi, kauniisti onnistunut talo :) Blogissasi ei taida olla kommentointimahdollisuutta, en ainakaan keksinyt,missä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger