perjantai 23. tammikuuta 2015

Taas neulegraffititapahtuma

Neulegraffitit innostavat minua aina! Jo kerran aiemmin otin osaa kalifornialaisen neulegraffitiharrastajan Stevenin projektiin. Syksyllä lähetin pienen työn hänen tänään avautuneeseen projektiinsa. Hän sai projektia varten satoja töitä kirjeissä ja paketeissa joka puolelta maailmaa. Hän kuvasi jokaisen erikseen ja julkaisi Instagram-tilillään. Alla kuva minun työstäni sen saavuttua, tyypillisten amerikkalaisten ylisanojen kanssa :) (linkki kuvaan: http://instagram.com/p/vBft9gx_mM/?modal=true)


Uusi projekti on nimeltään Alien campsite. Tuolla sivulla on mm. kartta paikkaan, jossa ne ovat nyt 9 päivän ajan. Siinä on 10 neulegraffiteista koottua telttaa ja mallinukeista rakennettuja "alien"-olentoja. Niitten esittely alkoi tänään ja odottelen kovin uusia kuvia Instagrammiin. Toivottavasti löydän myös oman työni lukuisten muitten joukosta! Stevenin Instagram-kuviin.
4 kommenttia :

 1. Tosi kiva graffiti! Ihanan värikäs! Mun on pitänyt kans osallistua noihin Stevenin projekteihin, mutta ne ovat jääneet omalta osalta suunnitteluasteelle. Jos vaikka sit seuraavaan tekisin jotain =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koettanut kuvistaan löytää oman osuuteni, mutta toistaiseksi ei ole onnistunut!

   Poista
 2. Mahtavan näköinen! Tämä blogi on täynnä ideoita! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger