maanantai 26. tammikuuta 2015

Valentine's day -sydän

Halusin värikkään virkatun sydämen koristeeksi. Ideana on tehdä sellaisen valmistuksesta video, mutta vielä en ole tehnyt. Selasin kaikenlaisia tapoja virkata sydän, googlaamalla, Pinterestissä ja Instagrammissa. Erilaisia tapoja riittää loputtomiin, kaikenlaisilla pistoilla, milloin mistäkin kohtaa aloittamalla. Testailin hiukan ja tähän päädyin:


Aloitettu siis keskeltä ympyränä. Jatkettu myös ympäri ja sydämen muoto saatu aikaan erikorkuisilla silmukoilla. Niitten ympäri jatkoin piilosilmukoilla, joissa otin koukulle edellisen kerroksen silmukan takareunan. Tekniikka, jolla olen mm. tehnyt monia pannulappuja.

Aluksi ajattelin lopettaa siihen. Siitä olisi tullut tällainen:


Mutta se oli liian yksinkertainen ja tylsä, jotain puuttui. Testailin erilaisia reunuksia ja tuohon pitsiin olin tyytyväinen. Tässä lähikuva:


Tulen iloiseksi, kun katselen sydäntä. Se oli tarkoituskin :) Hiukan saisi vielä olla värikkäämpi, joten teen vielä toisen. Kiinnitän kaksi yhteen viimeisellä kerroksella ja vanua väliin.

8 kommenttia :

 1. Voi miten kaunis sydän <3

  VastaaPoista
 2. Aaaah, tosi kaunis! Tällainen on itsekin virkattava. Laitan toki linkin, jos virkkaan ja laitan blogiini...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Toinen puoli on vieläkin tekemättä, kun suunnitteilla on erityyppinen sydän!

  VastaaPoista
 4. Tämä on tosi kaunis, näitä voisi koittaa tehdä ystävänpäivälahjaksi! :) Mistä muuten saat tuon "You might also like: " -toiminnon blogiteksteihisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se toiminto sivujen loppuun on otettu Linkwithin'istä http://www.linkwithin.com/learn . On vielä muuttamatta se teksti suomeksi, kun en saanut heti alkuun aikaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger