lauantai 16. toukokuuta 2015

Knit 'n' Tag -testausta

Tasan viikko Knit 'n' Tag neulegraffititapahtuman alkuun! Luulen, että minulla on nyt kaikki valmista. Tänään otin osan palasista mukaani ja kokeilin niitä puuni ympärille.

Aiemmat postaukset aiheesta.
Toivottavasti ensi lauantaina on yhtä kaunis ilma kuin tänään!


8 kommenttia :

 1. Oooh ♡ Siitä tulee upea! Mua vähän jännittää oman työni kanssa, et miltä se näyttää puuni ympärillä. Viikon päästä se selviää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne varmaan hienoilta näyttää :) Minä en vieläkään tiedä, miten ja minne kiinnitän monet irralliset kapeat nauhat. Mutta kai jotain keksin!

   Poista
 2. Tosi hienoja graffiteja olet tehnyt! :) Kuulostaa mielenkiintoiselta tapahtumalta. Minulla ei taida olla lähiaikoina käyntiä siellä Suomen reunamilla, mutta sie varmaan julkaiset kuvia sitten tapahtuman neulegraffiteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aion ottaa tosi paljon kuvia niin omasta kuin muittenkin töistä! Teen vastaavan albumin kuin 2 vuoden takaisesta tapahtumasta, https://plus.google.com/photos/105874170245431837569/albums/5879366093706086353

   Poista
 3. Oi, pitääkin mennä viikon päästä kiertelemään ja katselemaan, kun itsekin asustelen Turussa! :) Onko noita neulegraffiteja muualla, kuin tuolla jokirannassa, vai ihan ympäriinsä pitkin poikin kaupunkia? Mistä niitä kannattaa eniten bongailla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan mennä katsomaan :) Graffitit on kaikki jokirannassa, molemmin puolin jokea kirjastolta tuomiokirkkosillan suuntaan ja siitä Aboa Vetukseen asti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger