torstai 14. toukokuuta 2015

Koruja työpaikalla

Meillä oli taas korukurssi töissä päivän päätyttyä. On kiva tehdä koruja yhdessä muiden kanssa! Tällä kertaa olin päättänyt, että lopulta koetan tehdä parin kadonneelle korvakorulleni. Sain ne lahjaksi ja toinen katosi. Ihan samanlaisia helmiä minulla tai korukurssin vetäjällä ei ollut, mutta aika lähelle pääsin.

Kumpi on alkuperäinen ? :)


Sen kai näkee siitä, että vanhan hopeakoukku on mustunut - pitäisi kiillottaa! Uuden helmet ovat myös hiukan isompia. Mutta nämä ovat minulle riittävän samankaltaiset, että käytän parina. Korut olivat yhden lempikorviksistani, siksi olin iloinen, kun eilen sain taas käytettyä niitä!

Korvakorun tekemiseen meni yllättävän vähän aikaa. Siksi päätin tehdä vielä rannerenkaan.


Oma tyyli pysyy muissakin kuin lankatöissä. Haluan paljon vaihtelua ja erilaisia tekstuureja sekaisin. Valitsin mielestäni kauneimmat helmet ja tein korun, jossa kolme rengasta on yhdestä kohdasta kiinni toisissaan. Helmet ovat venyvässä siimassa.


Koska olen usein illat töissä, pääsen koruryhmään harvoin. Mutta ne muutamat kerrat, jolloin olen päässyt, ovat olleet innostavia. Helmityöt ovat myös mukavaa vaihtelua lankojen käsittelyyn!


4 kommenttia :

  1. Voi kamala kun luin väärin. Luin, että "Meillä oli taas konkurssi töissä päivän päätyttyä". :D Mutta oikein kauniita koruja, ja korvikset on riittävän samannäköiset ollakseen pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun töissä tuli viesti kurssista, minäkin luin ensin, että "konkurssi järjestetään..." :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger