perjantai 1. toukokuuta 2015

Turun Knit 'n' Tag -tapahtuma lähenee

Kolme viikkoa siihen, että Aurajokirannan puut muuttuvat väriläiskäksi kaupungin keskellä! Vähä vähältä monien muitten töitten lomassa graffitini valmistuvat.

Aiemmat julkaisut Knit 'n' Tag -tapahtumasta.

Nyt sain apuakin puuni "vaatettamiseen"! Serkkuni, joka teki osia edellisestäkin puustani, virkkasi ihania perhosia. Ne ovat aika isoja (n. 20 cm), joten ne näkyvät vähän ylempääkin puusta. Ja ovat pitsiä, kun yksi teemoista tällä kertaa on pitsi. Hän tärkkäsi ne ostetulla vedenkestävällä tärkillä.


Serkkuni ei halua nimeään työhön, vaikka mielelläni lisäisin sen :)  Sain häneltä myös virkatusta pitsitakista yli jääneitä pitsinpalasia, joista aion muotoilla kukkia.

Puuhun tulevat työt ovat tässä vaiheessa kaikki irrallisia osia. Vielä en tiedä, miten kokoan ne yhteen, mutta idea tulee varmasti jossain vaiheessa!

Tässä "saalis" tähän mennessä:


Otin tänään uuden kuvan puustani, johon graffitit tulevat. Aiemmin en ollut kiinnittänyt huomiota ylempänä olevaa rautaan, jolla tuetaan puun haarat toisiinsa. Kunhan hankin tarpeeksi pitkät tikkaat, sitäkin voi käyttää kiinnitykseen.


Neulegraffiteissa kun ollaan, niin nyt Vapunpäivänä kävin kiertelemässä Vartiovuorenmäellä, joka oli täynnä piknik-kansaa. Mieleen muistui 2-3 vuotta sitten mäelle kaiteeseen kiinnittämäni pieni graffiti, jota en ollut myöhemmin seurannut. Kuinkas ollakaan, se oli edelleen paikallaan, kovin haalistuneena vain! En onnistu löytämään kuvaa alkuperäisestä, olisin halunnut verrata.


Tässä vielä vapputunnelmaa Turun taidemuseonmäeltä eilen illalla!2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger