sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kirjoneulesukat näytille - läpinäkyvät saappaat

Tänään ostin läpinäkyvät saappaat. Olen suunnitellut hankkia niitä pitkään, mutta jalkineitten tilaamisessa on se ongelma, että koosta ei koskaan tiedä. Nyt kuulin, että Tokmannilla oli niitä. Kirjoneulesukissa on iso työ, siksi mukava pitää ne näytillä kaupungilla kävellessä!


Tämän kuvan suhteen opin taas lisää, minkälaiset kuvat ovat kiinnostavimpia sosiaalisessa mediassa. Aiemminkin olen huomannut, että värikkäät.  Postasin tämän englanninkieliseen Knitting-Facebook-ryhmään. Tunnissa kuvasta tykättiin yli 800 kertaa, kommentoitiin paljon, ja suomalaisessakin ryhmässä pitkälti yli 100. Kuvassa on Instagrammin ja Youtuben käyttäjätunnukseni vesileimana. Olen alkanut oppia, että jos ei ole, suosittuihin kuviin hyvin äkkiä joku muu lyö oman merkkinsä! Helppohan tuo on poistaakin, mutta vähän sentään pitää nähdä vaivaa.

Tarkoituksenani on tehdä video vesileiman teosta Photoshopilla ja Gimpillä, mutta vielä en ole saanut aikaan!4 kommenttia :

 1. Hieno keksintä saada nätit villasukat näytille :) Ja yksivärisetkin tuovat asuun viimeisen silauksen. Täytyypi katsoa löytyykö vielä noita saappaita jostain.
  Odotan innolla gimp videota vesileimasta .

  VastaaPoista
 2. Super original !!! Love the boot !!!!
  Have a nice week !
  Anna

  VastaaPoista
 3. Ihana yhdistelmä, kirjoneule sukat ja läpinäkyvät saappaat.

  VastaaPoista
 4. Äääks, ihan huippu juttu.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger