tiistai 1. joulukuuta 2015

Luonnonkosmetiikkaa

Hiukan tavallisesta poikkeava postaus. Eri yhteyksissä olen viitannut siihen, että tyttärelläni on luonnonkosmetiikan kauppa ja verkkokauppa Greenlips, mutta tämä on eka postaus pelkästään siitä. Heillä oli viikonloppuna 5-vuotissynttärit. Paljon onnea - nykyisessä taloudellisessa tilanteessa on hienoa, että liike toimii ja laajenee ja siinä sivussa työllistää useamman ihmisen!


Kahdesta kuvasta koottu panorama liikkeestä. Paljon se on vuosien varrella muuttunut ja tuoteryhmiä tullut ja tulee koko ajan lisää.

Pidän liikkeen sisustustyylistä. Paljon vanhoja, huutokaupoista hankittuja kalusteita.
Äitini vanha keinutuolimatto saa tilan tuntumaan kotoisalta! Myös räsymatto on tuttu hiljattain kuolleen äitini kodista.


Bambuisia keittiöliinoja niin kankaasta kuin virkattuna. Tuolin oikean laidan spiraalirätit ovat minun virkkaamiani. Myöhemmin tein myös videon siitä, miten väriä vaihdetaan spiraalina: youtu.be/o61TxCc9S2Q.


Kuvaushetkellä paikalla olivat yrittäjä Sharon (keskellä), toinen tyttäreni Annika (vas.), joka pian aloittaa myös työt yrityksessä sekä alusta asti mukana ollut Mona. Greenlipsin Facebook-sivulla lisää kuvia niin koko tiimistä kuin tiloista, toiminnasta ja tuotteista.

Sharonin aloittaessa kaupan luonnonkosmetiikka oli minulle aika vieras käsite, mutta helposti siirtyminen siihen kävi. Siitä lähtien en juurikaan ole muuta käyttänyt. Suosikkini on mineraalimeikkipohja, jota ilman en lähde edes pihan roskiksille :)  Sillä saa myös tummat silmänaluset peittoon, kun tuputtaa sen meikkisiveltimen päällä.

Verkkokauppaa uudistetaan parhaillaan. Nykyinen on minun Mycashflow'lla rakentamani. Siirtymävaihe selittää myös sen, miksi tällä hetkellä kaupassa ja FB-sivuilla on erilainen logo!


6 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä, täytyy tutustua paremmin. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua paljon :) kauniita naisia kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi olin hämmästynyt, että luonnonkosmetiikka on vähintään yhtä laadukasta kuin muut ja on hienoa tietää, ettei upota itseensä kemikaaleja!

   Poista
 2. Oi miten ihana liike! Tuo keinutuoli mattoineen tekee kyllä putiikista todella kotoisan näköisen :) Liikkeen nimikin kuulosti todella tutulta, ja aloin miettimään, missä olen sen aikaisemmin kuullut. Nyt kun oikein pohdin, tajusin, että liike sijaitsee melkeinpä naapurissani. :D Pitääkin joskus poiketa käymään tuolla, varmaankin joululahjaostoksilla viimeistään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä käymään :) Liike on ollut samalla paikalla nyt ne 5 vuotta, mutta koko ajan sinne löytää uusia ihmisiä eri kautta!

   Poista
 3. Olen monesti harmitellut, kun asun niin kaukana enkä ole päässyt vierailemaan liikkeessä. Näiden kuvien perusteella putiikissa on aika ihana tunnelma! Luonnonkosmetiikka on sellaista arjen luksusta, ja sai minut muutamia vuosia sitten kiinnostumaan enemmän ihonhoidosta ja meikkaamisesta. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger