keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pöllöpipo

Olen aiemminkin maininnut, etten pidä mistään eläinhahmoista. Mutta tytär halusi pojalleen pöllöpipon ja ihan söpö siitä lopulta tuli!


Lanka on Gjestal Janne kaksinkertaisena, virkkuukoukku 5 mm. Koon sain mittaamalla lapsen toiseen pipoon. Aloitin alareunasta virkkaamalla ympyrää kiinteitä silmukoita. Korvaläpät jälkikäteen. Ylhäällä virkkasin sauman kiinni. Silmät ja nokka on virkatu erikseen jämälangoista ja ommeltu kiinni. Kiinnitysnauhat on neulottu icordina (icord-video).Lopuksi tein pipoon kangasvuorin harjatusta puuvillaneuleesta. Harjattu puoli jäi näkyville. Ompelin kiinni käsin. Olen myös ommellut vuorin yläsauman kiinni pipon yläosaan sisäpuolelta, ettei vuori pipoa riisuttaessa tule ulos.


Juuri päiväkodissa aloittava 1½-vuotias vaikuttaa tyytyväiseltä :) Hän inhosi keskeneräisen työn sovituksia, mutta heilutteli pipoa innossaan, kun se oli valmis!


Huivi on samaa lankaa, mutta yksinkertaisena, neulottu helmineuleena.

8 kommenttia :

 1. Ihana pöllöpipo ja sen pitäjä.

  VastaaPoista
 2. Hauska ja söpö pipo! :)

  VastaaPoista
 3. Metka ja söpö päähine. Tupsut on hauskat käyttäjänkin mielestä. Vuori on tosiaankin hyvä, ei ainakaan kutise vaikka tulisi leikin temmellyksessä kuumakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo päädyttiin vuoriin myös siksi, että se pitää hiukan tuulta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger