keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Maailman parhaiten järjestetty lankakauppa?

Olen useaan kertaan kierrellyt Albufeiran kaunista vanhaa kaupunkia. Sen alussa on pieni lankakauppa, jossa langat ovat tarkemmassa järjestyksessä kuin yhdessäkään aiemmin näkemässäni!


Väreittäin, paikka paikoin jopa raidoitettuna! Keskellä olevassa hyllyssä on muutama reikä, koska olin juuri ostanut niissä olleet kerät.Tässä kaupan ikkuna. Siinä minua ohikulkiessani kiinnitti huomiota vauvalle virkatut esineet.


Ongelma noin tarkkaan järjestetyissä lankahyllyissä tosin on, ettei sieltä oikein voi itse katsoa mitään. Kysyin myyjältä, oliko langoissa villaa. Yksi rivi oli villaa, muu akryyliä, polyesteriä ja puuvillaa. Sitä osasin odottaa. Ostin muutaman kerän, ja täytyy sanoa, että tällä kertaa valitsin vain värien takia vauvanpeiton mallikappaletta varten. Eli ne saivat olla akryylia!

Suomalaisia on koko aikana näkynyt tähän mennessä vain neljä :) Tällä hotellialueella, jolla olen, ei ainoatakaan. Minulle on lomilla tärkeää saada taukoa suomalaisista!

Muutama kuva vanhasta kaupungista:Täällä ei kulu paljon rahaa, kun ihan helpolla ainakaan ei löydä varsinaisia ostareita ollenkaan. Turistikauppoja riittää. Silti suosittelen paikkaa. Olen nauttinut kävelyistä pitkällä hiekkarannalla ja laiskoista päivistä. Tänään oli täysi kesä, hiekkaranta täynnä auringonottajia ja minäkin tarkenin kaupungilla pelkissä kengissä ilman minkäänlaisia sukkia :)


10 kommenttia :

 1. Aah ja voi! Tuo eteläinen Portugali- ja toki myös Lissabonin ja Portonkin alue ovat ihastuttavia! Ja ns reppureissaajan kannalta, julkisilla matkaaminen on tosi edullista. Huomasin myös tuon saman lankojen kuiduista- ovat kovin acryylivoittoisia... Lankakauppa on jo itsessään kuin taideteos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä tosiaan viihtyy :) Vähitellen oppinut alueesta lisää, mm kaupunkibussit, ja tosiaan, hyvin edullisia. Ei jää viimeiseksi kerraksi tulla tälle alueelle!

   Poista
 2. Oi ihanuus. Oispa kiva käydä uudestaan....oon siis käynyt tuolla vajaa 30 vuotta sitten. Sillon en lankakauppoja edes etsinyt. Hankala ostaa tuollaisista kaupoista vaikka upean näköistä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lankojen takia kannatakaan tänne tulla, minullakin paljon omia mukana :) Joo, vähän tuolla pelkäsi että uskallanko ostaakaan, kun kaunis asetelma menee rikki!

   Poista
 3. Ihanat nuo raidoitetut hyllyt,näyttää tosi kivalle yksiväristen seassa:)
  Heti silmiin osui tuo vihreä-keltainen-valkoinen-hylly.Mahtavat sukat tulisi hehee:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tosiaan tuollainen asettelu auttaa että on helppo suunnitella värejä yhteen!

   Poista
 4. Oispa omatkin langat noin hyvässä järjestyksessä. Helpommin löytäisi tarvitsemansa. Portugalin matkaa on tässä juuri suunniteltu. Täältä maakunnasta ei vaan ole niin helppo lähteä jos haluaa välttää monen tunnin ajolta Helsinkiin. Vinkkejä otetaan vastaan. Ehkäpä pääsemme sinne piakkoin...toivottavasti. Jo lankakaupankin vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä matka Helsinkiin lisää matkustusaikaa. Turustakin menee vähän aikaa. Minulla on molempiin suuntiin 2 lentoa, suoria ei ollut, tai ainakaan järkevillä hinnoilla!

   Poista
 5. Hei, onko sinulla sattumoisin osoitetta? Olen menossa sinne kesäkuussa.... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facessakin kysyttiin osoitetta. En ottanut osoitetta enkä löytänyt liikettä Googlaamalla. Sen nimi on Rosarios 4 ja tällä alueella https://goo.gl/maps/eg5wiFxdZxv

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger