maanantai 27. kesäkuuta 2016

Instagramin voimaa ja Pariisin matkakuvia

Instagram on lyömätön levittämään ideoita, tekniikoita, ajatuksia ja inspiraatiota ympäri maailman. Otan mielelläni osaa erilaisiin haasteisiin, kun löytyy mielenkiintoisia. Yksi parhaista tileistä, joilla näitä on koko ajan, on  @craftastherapy tai www.instagram.com/craftastherapy  Haasteen aihe ja moderaattori vaihtuvat siellä joka viikko. Tällä viikolla aihe on kädet, joilla kädentöitä tehdään. Hashtag #craftastherapy_hands tai www.instagram.com/explore/tags/craftastherapy_hands. Lisäsin sinne alla olevan kuvani, jonka otin värikkäiden tossujeni video-ohjeen pätkästä. Moderaattori Mandy lisäsi kuvaan siinä näkyvän mietelauseen.


Kuvassa on nyt mielenkiintoista keskustelua. Koska minut on merkitty kuvaan, olen myös saanut lisää seuraajia ja itse löytänyt mielenkiintoisia seurattavia.

Instagram on itselleni edelleen ehkä kaikkein ihanin sosiaalisen median osa, kun inspiroivaa katseltavaa löytyy kaikena aikaa lisää :) Tässä aiempi postaukseni Instagramista.

Vielä kuvia juhannusmatkaltani Pariisiin. Asuin Pariisin seudulla 1980-luvulla viisi vuotta ja muistoja riittää. Eniten rakastan Pariisissa tavallisia katunäkymiä ja yleistä tunnelmaa. Hiukan turhan kuuma oli minulle, 33 °C, joten aika poikki olin 3½ tiiviin päivän jälkeen!

Seinen rannoilla


Joskus on ihana nähdä rajatonta loistoa. Versaillesin palatsi.Ja se toinen ääripää elämää...


Eiffel-tornissa kaksinkertaisten turvatarkastusten ja yli tunnin odotuksen jälkeen. Mutta se kannattaa, näkymä on niin upea!Illalla Sacré Coeurin kukkulalta


Juuri minun värejäni latinalaiskorttelin kahvilassa!


Kauniita ja inspiraationtäyteisiä kesäpäiviä kaikille!

2 kommenttia :

 1. Mä bongasin sun kuvan Instasta ja he jakoivat vielä toisenkin kuvasi! Ihan mielettömän upeaa! Onnea ♡

  Kauniita kuvia Pariisista =) Mä olen kans käynyt siellä muutama vuosi sitten näihin samoihin aikoihin ja haluaisin uudestaan, mutta jostain syystä syksyllä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäät kuvat tuntuu olevan suosittuja :)
   Joo minäkin varmaan seuraavalla kerralla menen Pariisiin joko syksyllä tai keväällä. Tarpeeksi myöhään syksyllä on ihanan näköistä kun kaikki isolehtiset puut vaihtaa värejään!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger