sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Värikäs verhopaneeli pellavasta

Toisinaan työt jäävät hyllyyn odottamaan jatkoa. Näin kävi tälle verhopaneelilleni. Virkkaan sitä käyttäen Rustic lace square-kuvioita - tai omaa muunnostani niistä. Enemmän kuviosta aiemman työn yhteydessä ja valmiissa kylppärin verhossa.


Eilen päätin tarttua tähän, kun olin menossa tyttären luo syöttämään kissaa. Tytär toivoi, että vietän talossa tai terassilla hiukan aikaa kissalle seuraksi :) Unohdin ottaa kuvan!

Minulla on olohuoneessa kaksi ikkunaa. Toinen kerrostalon päätyikkuna, toinen koko huoneen levyinen, jossa on myös parvekkeen ovi. Jokainen verhopala on erilainen ja värikäs.Uusi verhopala tulee parvekeikkunaan. Luulen, että kolmen kuvion leveys riittää. Pituuteen tarvitaan puolet lisää, eli yhteensä 12 palaa. Siihen pari vuotta sitten messuilta ostamani venäläinen pellavalanka riittää. Kiirettä valmistumisella ei ole, koska minulla on verhopaneeleja enemmän kuin yhdellä kerralla käytän ja vaihtelen yksittäisiä melko usein. Osa niistä on Ikean yksivärisiä kiiltäviä harsoverhoja.

Lähikuva. Tämän kaavio löytyy mm. https://instagram.com/p/033gV7F-bw/?tagged=rusticlacesquare Tässä minulla on pienemmän lenkit kulmissa. Instagramissa olen huomannut, että jos tekee työn yksivärisenä, kannattaa säilyttää pitkät kulmalenkit. Ne muodostavat selkeämmän kuvion. Itse tuskin teen yksivärisenä. Kaikenlaisia väriyhdistelmiä voi tutkia Instagramista www.instagram.com/explore/tags/rusticlacesquare.4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger