lauantai 9. heinäkuuta 2016

Joulua heinäkuussa

Olen aina rakastanut joulua, varsinkin sen odotusta ja koristeita. Nyt alan vähitellen keskittyä jouluun moneksi kuukaudeksi. Kerroin videoblogissa, että olin jäämässä työstäni vapaalle koko syksyksi ja keskittymässä joulukäsitöihin. Vapaani kuitenkin peruttiin, ja siksi irtisanouduin työstäni. Eli nyt en keskity käsitöihin vain syksyn ajalla vaan pysyvästi! Siinä sivussa tulen tekemään hiukan myös digitaaliseen mediaan liittyviä töitä.


EM-kisoja - niin yleisurheilua kuin jalkapalloa - katsellessa olen siis virkkaillut joulukoristeita :)

Varasin myös domainin ja webhotellin uutta, pelkästään joulukäsityöaiheista englanninkielistä blogia varten. Ensi viikolla aloittelen sitä ja aion julkaista sen syyskuun alussa. Tällä kertaa teen blogin itse Wordpressillä siten, että kaikki tiedostot ovat omassa hallinnassani webhotellissa.  Bloggerissa ärsyttää sen automaattisuus!


Olen myös liittynyt pariin kansainväliseen, pääosin amerikkalaiseen FB-ryhmään. Niissä erilaisten luovien alojen edustajat keskustelevat kaikesta blogin ja muun sosiaalisen median hallinnasta käytännön asioihin kuten missä ja miten hankkia asiakkaita tai mitä ottaa huomioon siirtyessä palkkatyöstä freelanceriksi/yrittäjäksi.

En ole vielä täysin tajunnut, etten ole palaamassa opetustyöhön. Tuleeko työtä ikävä? En usko, jo pitkään on ollut vaikea keskittyä siihen, kun kaikki käsityöhön liittyvä on innostanut niin paljon enemmän!


Tämä kuukausi menee vielä virallisesti lomalla, joten mitään kiirettä jouluideoitten kanssa en vielä pidä. Mutta ideoita pursuu kaiken aikaa lisää, joten joulu on kuitenkin koko ajan mielessä!

10 kommenttia :

 1. Minäkin olen jouluihminen. Rakastan kaikkea jouluisia aiheita, että panen jo marraskuussa ekat joulukoristeet esille.
  Onnea uudelle työlle, olet rohkea kun sanoit itsesi irti. Mikähän oli syy kun ei anomustasi myönnetty ? No ei sitä minulle tartte sanoa, ihmettelen vain, olisihan siinä joku työtön saanut hetkeksi ainakin töitä.
  p.s liityin äsken jäseneksi blogiisi, oletko sinä liittynyt blogiini, olisi kiva saada uusia blogituttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, en voi syihin mennä tässä :) Katselin blogiasi, mielenkiintoisella ja erikoisella tavalla rakennettu!

   Poista
 2. Huh huikea päätös! Itselläni se muös salaisissa haaveissa, vaikka leipätyökin kivaa on. 😊 Onnea uusiin haasteisiin, mielenkiinnolla jään seuraamaan! 🍾👍😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti sinulla jossain vaiheessa mahdollisuus tehdä samantapainen ratkaisu!

   Poista
 3. Eihän sinne jouluun enää niin kauan ole.Onnea päätöksellesi.

  VastaaPoista
 4. Ihania suunnitelmia ja rohkeutta! Minäkin rakastan joulua. Olen leikilläni sanonut, että lempivuodenaikojani ovat alkukesä ja joulu :-). On kiva seurata mitä kaikkea jouluksi teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, voisin viettää joulunodotusaikaa suunnilleen puolet vuodesta :)

   Poista
 5. Kivoja joulukoristeita.
  Ja onnea päätöksellesi.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger