perjantai 29. heinäkuuta 2016

Muurausnarukassieni virhe

Olen nyt kesällä käyttänyt ahkerasti molempia muurausnarusta tekemiäni laukkuja. Kerroin niitten tekemisestä aiemmin: pienempi laukku ja isompi laukku. Muuten molemmat ovat olleet käteviä ja kestäviä, mutta tein virheen sankojen virkkauksessa.


Virkkasin sangat pitkittäin kiinteillä silmukoilla. Aloitin ne reunasta, ja se oli se virhe. Ne pitää aloittaa pituussuuntaan keskeltä ja virkata yhtä paljon molemmille puolille. Aloitusketju ei veny, mutta kaikki muut kerrokset venyvät, vaikka kavensinkin aika paljon. Valkoisen sangan tein tästä syystä uudelleenkin. Mutta en tajunnut tuota keskeltä aloitusta. Nyt en viitsi tehdä uusia sankoja, koska ei se paljon kuitenkaan käytössä haittaa!

Usean kuukauden käytön jälkeen voin suositella muurausnarua laukkujen materiaaliksi, on niin kestävää ja pitää värinsä! Minulla käytössä Bilteman naru.

Toki sangan voi tehdä ihan muulla menetelmällä kuten tässä bambulangasta virkkaamassani laukussa: www.ristiin-rastiin.fi/2016/07/sahkojohdosta-laukun-hihna-videoblogi.html  Siinä kassin sanka on päällystetty sähköjohto.2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger