maanantai 26. syyskuuta 2016

Käsityöblogeja Pinterestissä


Kirjoitin juuri Pinterestin voimasta ja listasin siitä oppimaani. Pinterest tuo blogeille paljon kävijöitä myös vanhoihin postauksiin. Siksi loin uuden taulun, jonne kerään sisältöä suomalaisista neule- ja virkkausblogeista. Tässä vaiheessa siellä on mitä olen löytänyt tai muistanut. Kasvaa vähitellen!

Yhteistauluilla on aina enemmän katsojia ja hyöty menee joka suuntaan. Mitä enemmän linkkejä, sitä korkeammalle Google indexoi jonkin määrätyn sivun tai blogin. Toivoisinkin tauluun lisää pinnaajia. Tätä kirjoittaessa siihen on liittynyt Hääräämö-blogin Laura. Taulun linkki: Suomalaisia neule- ja virkkausblogeja. Ohjeet liittymiseen taulun kuvauksessa.

Varmuuden vuoksi, jos tätä lukee Pinterestiä tuntemattomia kävijöitä: Kun kuvia lisätään Pinterestiin, niistä lisätään vain linkki, joka aina osoittaa takaisin sinne, missä kuva on. Kyse ei siis ole kenenkään kuvien kopioinnista.

En löytänyt haulla kovin monia suomalaisia neule- ja virkkausbloggaajien Pinterest-tilejä, vaan olen hakenut linkkejä suoraan blogeista. Laita vaikka tämän postauksen kommentteihin Pinterest-tilisi osoite!

Ansaitse rahaa verkkosivuillasi! (Affiliate-linkki)


2 kommenttia :

 1. Olen kyllä hurjan laiska Pinterestin käyttäjä, mutta tässä osoite: https://fi.pinterest.com/heinimaria/

  Kiva idea tuo bloggaajien yhteinen taulu! Mielelläni lähtisin siihen mukaan. Jospa saisin muutenkin intoa opetella Pinterestin monipuolisempaa hyödyntämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan saada kutsua lähtemään sinulle tulla mukaan tauluun, mutta se ei suostu löytämään sinua ilman suoraa sähköpostiosoitetta. Laitan viestin sieltä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger