lauantai 10. syyskuuta 2016

Taas Lontoon Knitting and Stitching -messuille

Blogiani seuraavat tietävät, että Lontoo on yksi suosikkipaikoistani. Kahtena viime vuonna olen ollut Lontoossa Knitting & Stitching Show'ssa. Niistä löytyy juttuja oikean laidan tunnistelistalta. Vajaan kuukauden päästä nämä 5-päiväiset messut alkavat taas, ja tällä kertaa aion olla siellä kolme päivää. Messualue on lattiapinta-alaltaan suunnilleen Tampereen kädentaitomessujen luokkaa, mutta tämän tekee erilaiseksi laaja ohjelmatarjonta.

Kuva viime vuodelta: Arne ja Carlos. Neulemaailmaa tuntemattomille selityksenä, että tämä norjalaispari on neulemaailman superjulkkiksia :)


Ohjelmaan kuuluu mm.
 • Tietenkin valtava ostosalue. Itselläni se on jäänyt sivuasiaksi näillä messuilla.
 • Monenlaisia tekniikkaesittelyjä ja työskentelydemoja. Esim. Crafters in action -alue, jossa kaiken aikaa meneillään 6 eri esittelyä.
 • Workshopit Viime vuonna otin osaa yhteen tunnin mittaiseen.
 • Dressmaking studio -ompelutyöskentelyä.
 • 20 tekstiilitaiteilijan tai käsityöläisen galleria. Mukana myös tekstiili- ja taidealan opiskelijoitten lopputöitä.
 • Monenlaisten aiheitten paneelikeskusteluja
 • Aulassa alue, jossa voi testata erilaisia neule-ja virkkaustekniikoita ohjaajien avulla
 • Hieno tunnelma :)

Varasin lennon jo alkukesästä. Vain menon, koska jatkan sieltä Belfastiin epämääräiseksi ajaksi. Aion viipyä Lontoossa 5 päivää ja käydä joissakin paikoissa, joita en ole vielä nähnyt. Kerään näitä Pinterest-boardilleni. Näin löydän tiedot helposti puhelimestani milloin tahansa.

Kovin odotan jo matkaa. Aion tänään varata messuliput ja päättää, mihin sellaiseen ohjelmaan osallistun, joka vaatii varauksen. Jos sinulla on ensi kuussa vapaata, suosittelen!
6 kommenttia :

 1. Vautsi,olisipa kiva joskus kädä tuolla.Saisivat Suomeenkin järjestää neulemessut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, hienoa olisi, jos tulisi vastaavat, joilla olisi laaja ohjelma. Ehkä Suomessa on liian vähän ihmisiä, ettei sellainen kannata :)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan mihin kaikkiin työpajoihin yms. osallistut noilla messuilla. Ja "epämääräiseksi ajaksi Belfastiin" kuulostaa hauskalta, niin parasta ilman aikatauluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa tuolla riittää taaskin. Varmaan tässä kuukauden aikana selviää, kuinka pitkään olen Belfastissa. Nyt kun alan keskittyä joulukäsitöihin, se on kiva paikka siitä, että siellä joulua "hössötetään" paljon enemmän ja aikaisemmin kuin Suomessa, saa paljon ideoita :)

   Poista
 3. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mukavaa reissua!!
  Ja ai niin annoin sinulle blogissani haasteen/tunnustuksen, käyhän lukaisemassa!
  http://unelmiavarikkaita.blogspot.fi/2016/09/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, koetan saada aikaan, vaikka tosi huono olen vastaavissa :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger