maanantai 29. elokuuta 2016

Blogini 5 suosituinta julkaisua

Olen juuri viettänyt blogini 5-vuotispäiviä! Aloitin tämän blogin siis elokussa 2011. Päätin kerätä näitten vuosien 5 suosituinta julkaisua. Ne on katsottu Google Analyticsin tilastoista. Näissä on selkeitä yhtäläisyyksiä: sisältävät ohjeen, joka on levinnyt muitten blogien, käsityösivustojen ja Pinterestin linkkeinä.

1. Ohje, virkattu kukka

 

Millä tahansa aikavälillä tämä on suosituin. Syynä suosioon on useammalla suositulla sivustolla olevat linkit tähän kuvasarjaohjeeseen. Katsojista suuri osa tulee mualta kuin Suomesta.


2. Virkkaamalla kiinnitetty matonkude


Tämä postaus sisältää videon, josta juuri tein uudemman version.


3. Vauvan tossut, ohje


Nämä sukkamaiset tosstu pysyvät vauvan jalassa, toisin kuin monet löysät melkein varrettomat tossut.


4. Kärjestä aloitettu sukka, ohje


Tässä selostelen yhtä tapaa neuloa sukka kärjestä aloittaen. Se on kiva tapa, vaikka olen usein niin laiska, että tulee tehtyä lapsena opitulla tavalla varresta aloittaen. Se ei vaadi ajattelua, mutta kärkisukkaan pitää keskittyä enemmän, kun olen tehnyt vain muutaman parin!


5. Värikkäät virkatut tossut


Näitten tossujen kuvaohjeet ovat levinneet laajalti. Näissä tulee myös esille se, miten kuvia kaapataan, eli monissa jaetuissa kuvissani on jonkun muun copyright-merkki. Tein samantyyppisistä tossuista  myös normaalin kirjoitetun ja kaavioita sisältävän englanninkielisen maksullisen ohjeen. www.ravelry.com/patterns/library/colorful-slippers Postauksen tossut ovat edelleen ahkerassa käytössä!


Pitäisikö seuraavaksi tehdä lista vähiten luetuista julkaisuistani!


6 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger