tiistai 23. elokuuta 2016

Suositun videon korjausta


Youtube-kanavani suosituin video on kanavan ylivoimaisesti huonolaatuisin! Sillä on tätä kirjoittaessa juuri tulossa täyteen 40 000 katsomiskertaa. Videon aiheena on matonkuteen kiinnittäminen virkkaamalla. Tein sen kerran yhtäkkisesti, kun joku Facebook-ryhmässä kyseli asiasta. Olin äitini lähes tyhjässä asunnossa, jossa  kaikui eikä siellä ollut juuri mitään materiaaleja. Kamera riippui hihnastaan kaulassani.

Koska katsojia kaiken aikaa riittää, ja tilastoista näen, että niitä on ympäri maailman, päätin tehdä "korjausvideon" englanniksi. Alkuperäinen on suomeksi. Joku jossakin ryhmässä antoi idean, että huonoon videoon voi laittaa linkin parempaan. Niin sitten tein. Vanha video jää paikalleen, mutta siinä on joka kohdassa linkki uuteen.

Tässä vanha:
https://youtu.be/zfeD5t5bKJ0 

Ja tässä uusi:


Joskus videon teko tökkii pahemman kerran! Tuon keskiosan tein useampaan kertaan, kun aina se ei joko ollut terävä, oli ylimääräistä kahinaa kun käteni otta jalustaan kiinni tai käteni eivät olleet keskellä. Mutta kaiken kaikkiaan hauskaa puuhaa kuitenkin!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger