perjantai 18. huhtikuuta 2014

Neulegraffitia Kaliforniassa

Olen ihastunut Instagrammin käyttöön (omat kuvani http://instagram.com/tuulamaaria ). Siellä törmäsin Kaliforniassa Santa Barbaran vuorilla tehtävään suureen neulegraffitiprojektiin. Graffitit kootaan vuorille. Ideana on vetää useampien ihmisten huomio luonnossa liikkumiseen. Tekijä, nuori mies (http://instagram.com/yarnbombs), on viime kuukausien aikana kerännyt  neulottuja ja virkattua graffitipalasia 34 eri maasta ja 49 Yhdysvaltain osavaltiosta. Hän esittelee ne kaikki sivuillaan www.yarnbomber.com/collaborators.html . Suomesta on minun lisäkseni vain yksi toinen osanottaja. Lähetin projektiin kaksi työtä. Toinen on osa viime kesän Turun Knit 'n' Tag -neulegraffititapahtumaa. Tuolla joitakin kuvia viime viimekesäisestä + linkki runsaaseen kuva-albumiini.


Tämä lähetettyäni päätin vielä tehdä pienen uuden työn juuri tätä projektia varten. 


Seuraan projektia suurella mielenkiinnolla. Tulee olemaan hienoa nähdä, mikä lopputulos on.

2 kommenttia :

  1. Hienoa kuulla, että olet osallistunut Yarnbombsin valtavaan projektiin. Olen pari kuukautta seurannut hänen työtään ja mielenkiinnolla odotan tulevaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla odotan, minkälainen lopputulos on! Ja olisi ihana mennä mukaan rakentamaan sitä, mutta liian kaukana!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger