lauantai 25. lokakuuta 2014

Ideoita Osaava Nainen-messuilta

Messuja edelleen, vaikka Lontoon messujen postaukset ovat vielä kesken! Turun Messukeskuksen Osaava Nainen on minulle jokasyksyinen käyntikohde. Paljon siellä on kävijämäärä tosin laskenut vuosien mittaan. Nyt ei lauantai-iltapäivälläkään ollut tungosta.


Olen pitkään halunnut ostaa kirjan "100 virkattua lumihiutaletta". Nyt siellä oli osasto, jolla kaikki kirjat olivat kympin, joten lopulta ostin sen. Samalla ostin pari sukkakirjaa. En ole tottunut neulomaan mitään ohjeista, joten nyt voin kokeilla, tai ainakin ottaa niistä ideoita. Kun kuitenkin itse kirjoitan ohjeita, olisi hyvä toisinaan seuratakin niitä!

Lanka on Katia Aruba itseraidoittava ohut sukkalanka, minulle uusi testattavaksi.

Olin jo melkein ostamassa yhtä muuta kivaa kirjaa englanniksi, kun sen kuvista tajusin, että minulla on sama suomennettuna :) Kuuluin pari vuotta Juju-kerhoon ja siltä ajalta on aika monia käsityökirjoja.

Livia-oppilaitoksen floristien sisustusnurkassa oli kiva idea: puun oksista itse rakennettu kukkapylväs. Oksat maalattu, kiinnitetty nippusiteillä (!) ja kukkia varten kiinnitetty pienia lasiputkiloita.


Yhdellä pöydällä oli kiva idea: korvakorut oli ripustettu isoon pöydällä seisovaan raastinrautaan. Sitä voisi käyttää itsekin, korvikseni kun eivät tahdo pysyä järjestyksessä!

Muutakin pikkuostettavaa löytyi, mm. ihanaa voimakasta virolaista juustoa. Ja jospa lopulta saisin aikaiseksi viedä lukuisat itse kuvatut vhs-nauhat digitoitaviksi, siihenkin löytyi paikka ihan Turusta, www.digitalisointi.com.

Lopuksi pitkästä aikaa omakuva. Syksyisessä metsässä, päällä tämän hetken mielivaatteeni. Sukkikset ja villapaita ovat ... hmmm... Irlannin ja Englannin halppis-pintamuotikaupasta Primarkista!2 kommenttia :

 1. Onpa ihana idea tuo kukkapylväs, sen voisi toteuttaa!
  Ja taas uusi hyvä syy päästä Irlantiin , Primark ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Irlantiin ilman muuta! J näytti ihastuneen Primarkiin myös :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger