lauantai 4. lokakuuta 2014

Vauvaneuleita ja lankojen laatumietteitä


Vauvoille tehdään junasukkia, joissa on haitarivarsi. Tytär halusi samanlaiset lapasiin, kun huomasi, miten hyvin ne pysyvät paikallaan. Kai niitä voi kutsua junalapasiksi... Tyttären mielestä hiukan liian kirjavat, mutta minun on vaikea tehdä yksiväristä!


Harmittaa aina, jos jokin lanka ei kestäkään käyttöä. Tein vauvalle nämä junasukat:


Vaan muutaman käyttökerran jälkeen, ennen ensimmäistäkään pesua, tässä sukka:


Nyppyyntynyt lanka on Novitan Floricaa. Se on 100%:sta villaa, mutta uskalsin laittaa sukaan siksi, kun vauva ei vielä kävele eikä edes konttaa. Sattui olemaan jämäkerä. Aina jämiä ei siis kannata käyttää! Jousteissa oleva Hot Socks Stretch ei ole muuttunut.

Saapa nähdä, miten Lidlin sukkalanka kestää käytössä. He myyvät lankoja silloin tällöin. Sukkalanka on 75% villaa, loput polyesteriä. Aika karkea lanka. Siitä tekeillä pienelle sukulaispojalle sukat:


Toisinaan mietin, kannattaako testailla erilaisia lankoja, kun helposti kuluu aikaa hukkaan! Voisin pitäytyä pelkästään Dropsin Fabeliin ohuissa sukissa ja Gjestalin Maijaan hiukan paksummissa, mutta tylsäksi kai tulisi käyttää aina samaa. Joten jatkossakin kokeilen, mitä sattuu vastaan tulemaan!2 kommenttia :

  1. Minä kun en osaa muuta ostaa kuin 7 veljestä, ja kyllähän niistäkin tehdyt sukat käytössä rähjääntyy, mutta kun ei ole vertailukohtaa, niin en ole osannut siirtyä muihin lankoihin. Edullisiakin kun ovat.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger