lauantai 27. syyskuuta 2014

Lämmittävää tanssiin ja joogaan

Blogini on nyt liitetty Indiedays-portaaliin, tervetuloa kaikille sitä kautta tuleville uusille lukijoille :)

Tanssijat ja joogaajat haluavat villaisia sukkia, joista puuttuu kantapää ja varpaat. Olen nyt tehnyt kaksi paria. Ideana tutun yrittäjän kanssa on hiukan ollut suunnitella malli, jota voisi myydäkin. Mutta hidastahan neulominen on, joten saa nähdä, tuleeko suunnitelmasta mitään. Mutta lähipiirin käyttöön näitä on kiva tehdä. Helpommalla sukassa pääsee, kun kaikki kavennukset jäävät pois!


Rakastan kirjoneulekuvioita. Nämä sukat ovat paksua lankaa, tehty 4:n puikoilla. Normaalisti teen sukat 2½:n puikoilla, joten kädet saivat pitkästä aikaa tottua erilaiseen otteeseen.


Kuvasin sukan Ikean leikkuulaidoista tekemän sukkablokin päällä, josta aiempi teksti.

Lanka on 7 veljestä, jota sain lahjaksi. Sukassa on 48 silmukkaa (12/puikko). Kantapään reikää varten olen päätellyt 16 silmukkaa ja luonut seuraavalla kerroksella 18 takaisin.  Niistä ensimmäisen ja viimeisen neuloin yhteen varsinaisen sukan silmukan kanssa, ettei yhdistämiskohtaan tule reikää.

Näissä pääsin taas hiukan pitemmälle oman suunnittelutyylini määrittämisessä. Valitsin värit, koska sain lankaa lahjaksi. Nyt näen, että niissä ei minulle ole tarpeeksi kontrastia. Värien sävyt ovat tummuusasteeltaan lähes samat. Muutama viikko sitten mietin värien merkitystä toisten sukkien suhteen. Niissä oli paremmat sävyt, kun värien voimakkuus vaihteli enemmän:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger