keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Neulegraffitit ABC Teivo 1

Eilen oli odotettu päivä, eli graffitien ripustus Tampereen kupeessa Teivon ABC-asemalla. Otsikossani on numero yksi, koska heillä on tänään tiedotustilaisuus projektista. Sen jälkeen on linkkejä ja uutta materiaalia näytettävänä. (Projektin valmistelusta: www.ristiin-rastiin.fi/search/label/Neulottuteivo)


Paikalla olleista olin tavannut vain yhden aiemmin, muut olivat olleet nimiä ja kuvia Facebook-ryhmissä. Kiva oli nähdä heitä luonnossa! Pirkanmaan Osuuskaupan viestinnästä mukana oli useita joko koko ajan tai osan aikaa. Työskentely sujui joutuisasti, ja tekemistä riittikin! Graffiteja oli lopulta saatu valtava pino! Kuvien graffiteissa on sekaisin itse tekemiäni ja suurin osa muitten tekemiä.


ABC-asema on paikkana haastava. Tilaa on paljon ja sellaisia paikkojakin, jonne graffitit voi kiinnittää, vaikka kuinka paljon. Mutta kun tietenkään ei voinut käyttää nauloja, ja voimakkaallakaan teipillä lankatyöt eivät pysy, kiinnitystavoissa sai käyttää mielikuvitusta.Tämä pylväs oli hankalin, jonka minä tein. Työkin on omani. Pylvään ja pleksin välissä on niin kapea rako, että parsinneula ei mahtunut siitä, joten pujottelin siimaa puolelta toiselle ja harsin työn kiinni.


Tämän pylvään graffitissa oli iso työ! En ollut siinä mukana. Palat olivat irtopaloja ja yksi osanottajista sitoi ne kulmista kiinni. Koottu pala kiinnitettiin heittämällä lankakerää useampaan kertaan korkealla olevan palkin ympäri!


Läheisen Siivikkalan koulun 3 A-luokka oli yhdessä tehnyt hienon työn,joka ripustettiin kauppaosan sisääntulon viereen.


Sisääntuloaulassa riippuu Knit 'n' Tag Turku-projektiin yhdessä serkkuni kanssa tekemäni työ. Sen pohjana on videokasettinauha.
Eli lisää kuvia myöhemmin! Näistä toivottavasti saa yleiskäsityksen, mitä tehtiin.

5 kommenttia :

  1. Upeita ovat , tuo on hieno idea.

    VastaaPoista
  2. Hienoja, täytyy mennä ihan paikan päälle katsomaan niitä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommenteista! Jos on lähellä, kannattaa käydä katsomassa. Itseäni harmittaa, että ovat sen verran kaukana, ettei tule ajan kanssa katsottua kokonaisuutta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger